in

Bogata sportska subota na Hrvatskoj radioteleviziji

Bogata sportska subota na Hrvatskoj radioteleviziji
Slatka-Tajna.Eu
Bogata sportska subota na Hrvatskoj radioteleviziji

Istanbul spreman za finale Lige prvaka

Foto: Stringer / REUTERS

Subota donosi niz zanimljivih sportskih događaja koje ćete moći pratiti u prijenosu na Hrvatskoj radioteleviziji. 

Svjetski gimnastički kup u Osijeku

Sportski dan na HRT-u počinjemo u 15 sati prijenosom 14. izdanja Svjetskog gimnastičkog kupa DOBRO World Cup Osijek na kojemu Hrvatska ima ukupno pet finalista.

U subotu će u finalu u Gradskom vrtu nastupiti Aurel Benović na parteru i Tijana Korent u preskoku, a u nedjelju, također uz prijenos na HTV-u 2 od 15 sati, moći ćete pratiti finala koja su izborili Tin Srbić na preči te Tina Zelčić i Christina Zwicker na gredi. 

WTA turnir Makarska Open 125

Od 17.50 na Drugom programu HTV-a možete pratiti polufinale WTA turnira Makarska Open 125. Nažalost, u polufinalu nema hrvatskih predstavnica nakon što je Ana Konjuh bez borbe predala četvrtfinalni meč Jasmine Paolini. Talijanka će u polufinalu igrati protiv Slovakinje Rebecce Sramkove, a u drugom polufinalu sastaju se Egipćanka Mayar Sherif i Francuskinja Diane Parry.

Kulminacija nogometne sezone – spektakl iz Istanbula s finala Lige prvaka

Sve će završiti spektaklom iz Istanbula gdje je od 21 sat na rasporedu finale Lige prvaka. Za naslov pobjednika ovog elitnog nogometnog natjecanja bore se Manchester City i Inter našeg Marcela Brozovića.

Može li engleski klub kao favorit do prvog, povijesnog naslova europskog prvaka ili momčad iz Milana ima snage i znanja za novo iznenađenje i svoj četvrti uspon na krov Europe? Pratite finale s Olimpijskog stadiona Atatürk na Drugom programu HTV-a!

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Prije finala, od 20 sati pogledajte posebnu emisiju s brojnim nogometnim zanimljivostima koje će analizirati naši stručni komentatori. Viki Ivanović ugostit će Antona Samovojsku, Marija Carevića i Tomislava Ivkovića te sudačkog eksperta Marija Strahonju

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

TAKMIČAR RAZOČARAN UČEŠĆEM U „ZVEZDAMA GRANDA“: Važi samo jedno pravilo

TAKMIČAR RAZOČARAN UČEŠĆEM U „ZVEZDAMA GRANDA“: Važi samo jedno pravilo

DA LI JE REALNO DA JE OVAKO DOBRA? Ona je ukrala pažnju prisutnih na finalu Zadruge

DA LI JE REALNO DA JE OVAKO DOBRA? Ona je ukrala pažnju prisutnih na finalu Zadruge