in

Najzgodnija gimnastičarka svijeta u oskudnom trikou od kog zastaje dah

Najzgodnija gimnastičarka svijeta u oskudnom trikou od kog zastaje dah
Slatka-Tajna.Eu

Američki mediji već duže pišu o gimnastičarki Oliviji Dan (20), koja nije toliko poznata po sportskim uspjesima koliko po ljepoti, broju obožavalaca i novcu koji zarađuje od svojih video-snimaka i društvenih mreža.

Mlada Amerikanka Olivija Dan ima tek 20 godina i profesionalno se bavi gimnastikom. Ipak, Olivija je još prije godinu dana zaradila prvi milion, i to ne u sportu kojim se bavi.

Ona zarađuje od prodaje video-snimaka, a posljednji koji je objavila već ima više od 11 miliona pregleda za manje od 24 sata.

Dok je bila adolescentkinja, Amerikanka je postala zvijezda na društvenim mrežama i upravo tako došla do prvog miliona. Na društvenoj mreži TikTok ima 6.000.000 pratilaca, dok je na Instagramu prati 2.100.000 ljudi. Olivija je zbog tako velikog broja pratilaca potpisala niz sponzorskih ugovora i to čim je postala punoljetna.

-Želim da budem uzor mladim djevojkama. Želim da budem dobar primjer i da im pošaljem poruku da smo više od onoga što pokazujemo kroz sport. Te stvari su mi jako važne. Ne želim da sebi stvaram pritisak i pokušavam da se poredim s drugim ljudima. Pokušavam da pronađem ravnotežu između studija, društvenih mreža i gimnastike. Sve su to moji prioriteti – rekla je Amerikanka za britanske medije.

View this post on Instagram

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


A post shared by Olivia Dunne (@livvydunne)

Podsjetimo, Olivija Dan je bila član gimnastičarske reprezentacije SAD i trenutno nastupa i za koledž iz Luizijane.

(Express/cdm.me)

The post Najzgodnija gimnastičarka svijeta u oskudnom trikou od kog zastaje dah appeared first on Express.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Kako uštediti struju prilikom kuvanja

Kako uštediti struju prilikom kuvanja

POZNATA I DIJAGNOZA: Ava Karabatić završila na psihijatriji

POZNATA I DIJAGNOZA: Ava Karabatić završila na psihijatriji