in

Marija Šerifović u potrazi za uličnim pjevačem iz Zenice

Marija Šerifović u potrazi za uličnim pjevačem iz Zenice
Slatka-Tajna.Eu

Iako je Marija Šerifović beskrajno talentirana, pjevačicu i članicu žirija „Zvezda Granda“ publika nije zavoljela samo zbog dobrog glasa i velikih hitova.

Mara je mnogo puta pomogla ljudima i svojim postupcima mnogima dala pravi primjer, što je učinila i sada.

Naime, pjevačica se izuzetno potresla nakon što je vidjela snimak talentiranog uličnog pjevača Mustafe Hrustića iz Zenice, koji nažalost nema dom.

–Ovaj momak spava negdje u Zenici ispod mosta. Zove se Mustafa. Ako bilo ko iz Zenice može i želi da ga nađe, neka mi se javi i neka mi bude kontakt. Da Mustafa dobije dom! I mašnu – poručila je Marija putem društvenih mreža.

Inače na Youtube-u se pojavio video u kome je Mustafa ogolio dušu o svom životu.

-Bio sam pod kirijom i nisam mogao više da nastavim da plaćam. Svaki mjesec sam morao da imam dvjesta maraka, a gdje je tu hrana? Od pjevanja sam mogao malo da zaradim, ali me je kiša zeznula, non stop već mjesec ipo dana pada. Nemam nikoga od prijatelja i rodbine, nemam ni oca ni majku, nikog svog. Od sedme godine sam bez njih i stalno živim na ulici. Posao nisam uspio da nađem, pišem i ne odgovaraju mi. Vide cigana i neće da me zaposle – ispričao je momak iz Zenice.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Mustafa je izrazio veliku želju da se pojavi u takmičenju „Zvezde Granda“, ali kako kaže, nije u mogućnosti. Upravo taj dio Marija je podijelila na svom Instagram profilu.

– Tu treba imati novac. Mogu otići na Zvezde Granda da se prijavim, ali kako? Ne mogu ja sa 10 maraka otići tamo. Džabe, treba para da se lijepo obučeš, da imaš mašnu. Treba se predstaviti odakle si, ime i prezime, koliko imaš godina. Ja bih se prijavio, ali nisam u mogućnosti. Drugo, nemam ni roditelje, nemam nikog svog – rekao je mladić u videu zbog čega je Marija rekla da će mu pokloniti mašnu.

(Express/grand.online)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Težak put do ginekologa za žene sa invalidetom u Sarajevu

Težak put do ginekologa za žene sa invalidetom u Sarajevu

OECD blago podiže prognozu rasta svjetskog BDP-a na 2,7 posto

OECD blago podiže prognozu rasta svjetskog BDP-a na 2,7 posto