in

Emina Pašović zahvaljujući estetskom hirurgu postala druga žena

Emina Pašović zahvaljujući estetskom hirurgu postala druga žena
Slatka-Tajna.Eu

Emina Pašović na društvenim mrežama objavljuje fotografije na kojima bi rijetko ko mogao da je prepozna. Iako je bila jedna od rijetkih prirodnih učesnica Zadruge, izgled Emine Pašović se zahvaljujući estetskoj hirurgiji znatno promijenio, što je evidentno po posljednjim fotografijama.

Kako je bila nezadovoljna mnogim stvarima, Emini je najveći problem bilo lice na kojem je bilo mnogo ožiljaka, pa je tako, nakon što je riješila problem sa aknama, otišla na lasersko uklanjenje ožiljaka. Za ovo je izdvojila od 150 do 250 eura po tretmanu, a uradila ih je, kako tvrde izvori, četiri.

Ubrzo nakon toga podvrgla se operaciji nosa, a ova intervencija kreće se od 3.000 eura. Potom je posjetila hirurga kako bi podigla i kapke i za to iskeširala 900 eura, a uz to poželjela je i mačije oči, čija je cijena 4.000 eura. Ermina je uradila i grudi i za njih je izdvojila 3.800 eura, tu su i nove jagodice od 900 eura.

Pašović tu nije stala, već je uvećala i usne, koje su je koštale oko 500 eura, ali korigirala i oblikovala vilicu, metodom „Jaw line“, koja se radi hijaluronskim filerima i košta do 1.000 eura. Da bi došla do željenog izgleda, bivša zadrugarka odlazila je i na botoks tri regije, za šta je dala oko 250 eura.

Izgled Emine Pašović estetske intervencije su znatno uljepšale, a za njih je, kad se sve sabere, izdvojila preko 15.000 eura.

(Express/svet-scandal.rs)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Zmajevi odradili prvi trening pred Portugal i Luksemburg

Zmajevi odradili prvi trening pred Portugal i Luksemburg

U Hercegovinu stiglo zlato iz Italije / Bljesak.info

U Hercegovinu stiglo zlato iz Italije / Bljesak.info