in

DAN PRED VELIKO FINALE OTKRIVENA TAJNA: Zorica ispričala sve o Ani Ćurčić

DAN PRED VELIKO FINALE OTKRIVENA TAJNA: Zorica ispričala sve o Ani Ćurčić
Slatka-Tajna.Eu

Finale “Zadruge 6” održava se sutra, a Zorica Marković je sada, tik pred kraj rijalitija, iznijela informacije koje su mnoge šokirale.

Naime, ona je priznala da je ostala zatečena kada je čula da se Ana Ćurčić čula sa Dejanom Dragojevićem prije ulaska u Zadrugu.

– Zbog čega si mnogima trn u oku? – pitao je Darko.

– Možda zato što imam svoj stav. Iz srca sam sa ovom ženom. Budalaština! Nekad se Ana i ja smijemo na to. Ja je potpuno razumijem, niti ona meni. ja znam šta ona meni priča, a za stolom se buni. Njima smeta šta god ja da uradim. S druge strane, ja nemam taj problem. prošla sam kroz neke stvari, kad izađe neka ona odluči, ja ću joj biti prijatelj.

-Kad sam tebi rekla maloprije da sam ove godine najbolja, znači mjesec dana nakon ulaska su me osudili da sam lopov. Ja sam znala da je Uroš uzeo. Oni su skupili neke ljude koji jedni drugima ne žele dobro. Drže se zato što su nemoćni. Ja nemam od čega da se perem. Niti sam imala seks, niti sam obrukala svoju djecu, psujem.. On o što sam rekla Mići, 12 godina. Godinama se skuplja i godinama spuštam loptu. Nije čovjek išao da zapali ocu svijeću ko zna koliko godina, to mi je rekao čovjek u mojoj kafani – rekla je Zorica.

– Šta se sve izdešavalo na pitanjima gledalaca? – pitao je Darko.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


– Zanijemila sam i ne mogu da vjerujem. Napad je bio ništa novo. Od kako Zvezdana nema oni su žešće počeli da napadaju ženu koja njima nije ništa uradila- rekla je Zorica.

– Ona je danas i u nekoliko dana dobila takve uvrede.. Mića to radi perfidno, Mikica, Janjuš grubo, baš grubo.. – dodala je Zorica.

-Nije mi rekla da se čula sa Dejanom, nije mi rekla milion stvari.. Ja sam bila u šoku kada mi je rekla da se čula sa Dejanom.. Bilo mi je stvarno nelogično. Ona je meni kad je ušla rekla sve najbolje o Aleksandri, niti je rekla da je bilo šta primijetila između nje i Zvezdana, dok danas kaže sad ću da kažem.. Složili su se ona i Dejan da se ovo dvoje gledaju, šmekaju.. Ja to stvarno nisam vidjela – rekla je Zorica.

(Express/Espreso)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

NAKON NEPRIHVATLJIVIH INTERVENCIJA U NACRT ZAKONA O VSTV-u: Međunarodna zajednica uputila oštro pismo novim vlastima BiH

NAKON NEPRIHVATLJIVIH INTERVENCIJA U NACRT ZAKONA O VSTV-u: Međunarodna zajednica uputila oštro pismo novim vlastima BiH

Kapiten Fiorentine krvave glave napustio teren (VIDEO)

Kapiten Fiorentine krvave glave napustio teren (VIDEO)