in

SANJA KUŽET ODRŽALA LEKCIJU ŽIRIJU: Nisi samo lijepa, nego i pametna

SANJA KUŽET ODRŽALA LEKCIJU ŽIRIJU: Nisi samo lijepa, nego i pametna
Slatka-Tajna.Eu

Nikolina Milosavljević i Jasmin Alievski otvorili su večerašnju emisiju i pokazali koliko su vrijedno radili sa svojim mentorima Cecom i Đorđem Davidom, a nakon interpretacija žiri je odlučio da su bili ujednačeni osvojivši po pet glasova.

Nikolina je pjevala „Crno na belo“, i „Ne idi od mene“, dok se Jamsin predstavio drugačijim repertoarom sa numerama „Sanjao sam noćas da te nemam“ i „General bez činova“.

Dok je saopštavala odluku žirija, Sanja Kužet istakla je kako se greščice u ovoj fazi takmičenja ne praštaju što ih je koštalo maksimalnog broja glasova, a kada je Saša Popović upitao koje su to greške, oona je bez razmišljanja odgovorila:

– Visine kod Alievskog koje nije uspio da izvuče – zasjenila je sve Kužetova, što je cijeli žiri pozdravio, a Mili je dobacio kako nije samo lijepa, već je i pametna.

Viki je pohvalila Nikolinu da je bila odlična u refrenu njene pjesme, kao i da je drugom pogila studio na noge te je njoj dala blagu prednost i složila se sa Marijom za Jasmina.

I Mili je smatrao kako je Nikolina bila kompletnija na sceni uprkos greščicama, dok je sa kolegama dijelio mišljenje da je Alievski bio nevjerovatno dobar u prvoj numeri, ali i loš u drugoj što je potvrdila i Snežana.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Foto: Grand

– Nikolina, ti nisi neka izvrsna pevačica, ali slatka si, imaš osmijeh, harizmu, osvajaš na sceni i držiš pažnju, tako da mislim da ćeš ti napraviti lijep posao. Jasmine, neću da ti stajem na muku, prva pjesma fenomenalna– smatrala je Bekuta, nakon čega je Bosanac obrazložio.

– Prva kandidatkinja je sa svojim mentorom pogodila u metu. Program je tebi prilagođen i fenomenalno si otpjevala i mislim da si bila za dalji prolaz odmah. Ti si ono što če sa dobrom snimljenom pjesmom imati dobar prolaz na tržištu u smislu komercijale. Alijevski, problem je što svi koji izabrete ekstremno teške pjesme, ti si se skoncentrisao na najviše tonove, a opuštao si se pred njih, ali dao sam ti glas da ne ispada te stalno kinjim – rekao je Boske.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Predsjednik bh. kluba prisustvao finalu Lige prvaka

Predsjednik bh. kluba prisustvao finalu Lige prvaka

Erdogan prisegnuo za novi mandat, te objavio sastav nove vlade

Erdogan prisegnuo za novi mandat, te objavio sastav nove vlade