in

OGLASILA SE MAJKA PRETUČENE ŠAVIJE: Šta bi bilo da je imao pištolj kod sebe?!

OGLASILA SE MAJKA PRETUČENE ŠAVIJE: Šta bi bilo da je imao pištolj kod sebe?!
Slatka-Tajna.Eu

Vera Šavija, majka pretučene Nataše, prokomentirala je za medije kako se bore sa posljedicama nasilja kroz koje je Nataša prošla, a starleta još uvijek nije uspjela da sanira ni fizičke povrede.

Naime, njena majka je objasnila da prolaze kroz težak životni period, a iskreno vjeruje da će Stefan Karić dobiti kaznu koju zaslužuje:

– Prolazimo kroz težak period života, upravo zbog toga što nam se dogodilo Nataši. Svi smo još u šoku i pod stresom od nemilog događaja. Ovako nešto nam se prvi put dešava. Ja kao majka saosjećam sa njom, jer sam svaki dan uz nju, čest odlazak kod ljekara i njene rane i mene pogađaju – rekla je Vera za Informer.

– Poslije onih izjava mladog i starog gospodina Karića ne mogu da se ne oglasim. Nisam mogla ni da zamislim da bi se tako nešto moglo dogoditi od prividno finog dečka. Sad kad gledam neke isječke iz rijalitija, kako se ponašao prema tamo svojim djevojkama i šta im je izgovarao (“Nemoj da ti razbijem vilicu” i slično) . Fizički nije smio da nasrne na njih, zna da bi bio kažnjen. A njegova izjava po izlasku iz pritvora, da su se samo koškali i da je ošamario. Da li on to možda ima amneziju da je umjesto šamara bila pesnica u jagodičnu kost koju je polomio i posljedica toga deformacija očnog kapka i još veliki pramen isčupane kose, a još se pita šta joj se to dogodilo? Kako tako jedan “fini” dečko može napraviti djevojci i još da pobjegne sa lica mjesta i skriva se negdje? A šta da je imao pištolj kod sebe, ne smijem ni da pomislim – izjavila je Natašina majka, a onda se osvrnula na Osmana.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Onaj stariji gospodin Karić izjavljuje da je nisu primili u Urgentni u Novom Sadu i Beogradu, pa šta on misli ko je primio na liječenje, operaciju i saniranje postoperativnog toka? Pored svega slijedi još jedna operacija. Ja ne mogu da vjerujem šta čovjek priča i onda kaže da ga nismo razumjeli. Još čovjek slavi, bolje da se pokrije ušima! Da je obrnut slučaj, ja ne bih mogla ništa slaviti, saosjećala bih se sa tom porodicom. To su ljudi koji misle samo na sebe. Vjerujem u sudstvo i da će pravda biti zadovoljena, da će dobiti pravu kaznu i da će se stati na put nasilju nad svim ženama – rekla je Vera.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Benzema na oproštaju postigao gol, remi Madriđana

Benzema na oproštaju postigao gol, remi Madriđana

Benzema se golom oprostio od Reala

Benzema se golom oprostio od Reala