in

NIJE MOGLA DA OBUZDA NEMIRNE GRUDI: Pjevačici ispali silikoni u emisiji

NIJE MOGLA DA OBUZDA NEMIRNE GRUDI: Pjevačici ispali silikoni u emisiji
Slatka-Tajna.Eu

Pjevačici Ljupki Stević ispali su ogromni silikoni na snimanju emisije, a tom prilikom je pokazala da joj grudi stoje prave kao strijela.

Pjevačica Ljupka Stević pokazala da su njene silikonske grudi i dalje u odličnom stanju i da joj nije potreban čak ni brusthalter. Atraktivna pjevačica nije se pojavljivala neko vrijeme, pauzirala je sa svim snimanjima skoro mjesec dana, a onda se pojavila u punom sjaju na snimanju emisije “Grand specijal”.

Obukla je srebrnu haljinu s dubokim dekolteom. Iako su je kolegice upozoravale da pripazi jer svakog časa nešto može da sijevne, Ljupka je bila samouvjerena i nije se obazirala. Onda se desilo ono što su svi muškarci priželjkivali da se desi.

Foto: E-Stock

Bretele su se razmakle, lijeva strana haljine je spala, a dojka ispala. Bradavica je sijevnula, što je oko vještog fotografa ulovilo. Pjevačica je na licu imala osmijeh, ne sluteći da joj grudi sijevaju i da su na izvol’te. Kada je shvatila da su je svi vidjeli, diskretno je vratila bretelu na mjesto, te je kroz smijeh poručila:

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










-Šta da radim, svakom se dešava. To je živa emisija, pa sam i ja bila malo življa. Nije mi ni prvi ni posljednji put. A iskreno da vam kažem, sve je kod mene na mjestu, tako da nemam čega da se stidim.

(Express/Republika)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Osvježavajuća slastica idealna za vikend

Osvježavajuća slastica idealna za vikend

Đoković se uz sina Stefana priprema za novi meč (VIDEO)

Đoković se uz sina Stefana priprema za novi meč (VIDEO)