in

NAKON PITANJA POSTOJI LI BOLJI DUO OD BRENE I NJE: Senidah za “Express” poručila ovo…

NAKON PITANJA POSTOJI LI BOLJI DUO OD BRENE I NJE: Senidah za “Express” poručila ovo…
Slatka-Tajna.Eu

Lepa Brena i Senidah nastupile su sinoć na beogradskom Donjem Kalemegdanu u jedinstvenom formatu Red Bull SoundClash te “sukobile” glasove, a njihov koncert privukao je brojne poznate.

Jugoslovenska ikona pop-folka Lepa Brena i balkanska trap kraljica Senidah sinoć su zabavljale mnogobrojnu publiku na Red Bull SoundClash koncertu koji je podrazumijevao “okršaj” dvije zvijezde.

Svaka na svojoj bini izvele su neke od vlastitih najvećih hitova, ali i pjesme “suparnice”. Naposlijetku su zapjevale zajedno, a publika je uživala u neobičnom formatu nastupa.

Senidah je na binu izašla obučena kao bokserka te izazvala Lepu Brenu na okršaj, a ona se pojavila s kosom koja je dopola bila ofarbana u plavu boju.

Na sebi je imala i neobičnu kreaciju – kombinezon optočen šljokicama preko kojeg je nosila plavi top i suknju s izrezom u istoj nijansi. Brenino izdanje je podsjećalo na modne kombinacije kakve upravo Senidah nosi.

Među onima koji su prisustvovali koncertu bili su članovi porodice Lepe Brene, potom Jelena Đoković, voditeljica Marija Kilibarda, kao i mladi bh. reper Albino.

A nakon što smo na našem instagram profilu express.ba podijelili video sa sinoćnjeg koncerta s pitanjem “postoji li bolji duo od Brene i Senidah”, te označili ove dvije zvijezde, slovenačka pjevačica nam se javila u poruci te odgovorila na naše postavljeno pitanje:

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










-Nope – sa stikerom koji namiguje!

(Express)


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Olga Danilović imala “u šaci” dvostruku grend slem finalistkinju, pa izgubila

Olga Danilović imala “u šaci” dvostruku grend slem finalistkinju, pa izgubila

Izliječite kosu jogurtom

Izliječite kosu jogurtom