Categories: Estrada

Poručili mu kako je šejtan u njemu: Kontroverzni sarajevski maneken postao hodža? – Senzacija

Aki Halimić je sarajevski maneken, koji je poznat po provokativnim fotografijama koje su do skoro punile i naslovne strane novina.

Aki Halimić iliti “mali od skandala” ne prestaje da šokira svoje pratioce na TikToku. On tamo broji na stotine hiljada pregleda i izaziva burne komentare, a sve to radi svojim šokantnim izjavama i još šokantnijim načinom života. Zbog toga mu je jedan od pratilaca poručio sljedeće: “Dečko idi hodži, u tebi je šejtan.”

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku







Aki je na ovaj komentar iznenadio objavivši video gdje nosi ahmediju, vjersku odjeću koju nose hodže. Uz to je dodao opis: “Zar nije sve rečeno? Fakultet islamskih nauka – ako Bog da, Bože prije svega mira i svima zdravlja.”

Da li je Aki zaista postao hodža i da li trenutno studira pomenuti fakultet ili je samo želi da dodatno izazove komentare, možemo samo da nagađamo.

Redakcija

Recent Posts

Boris Pandža na klupi Širokog Brijega

Boris Pandža novi je šef stručnog štaba Nogometnog kluba Široki Brijeg. Nekadašnji fudbalski reprezentativac Bosne…

8 minuta ago

PRESELILA MAJKA MIRZE SELIMOVIĆA: Odmori se, najdraža moja

Majka poznatog bh. pjevača Mirze Selimovića preselila je usred kraće bolesti. Mirza se nedavno oglasio…

50 minuta ago

IVICA PULJIĆ, IZ WASHNGTONA: ‘Pored Dodika odgovorni su i njegovi hrvatski prijatelji i saveznici – Dragan Čović i Zoran MIlanović…’

[{"img":"\/img\/vijesti\/2024\/05\/ivica_dagan_sb.jpg","full":"\/img\/vijesti\/2024\/05\/ivica_dagan_sb.jpg","caption":"Ilustracija: SB","bg":"292c41"},{"img":"\/img\/vijesti\/2024\/05\/ivicamile_sb_1.jpg","full":"\/img\/vijesti\/2024\/05\/ivicamile_sb_1.jpg","caption":"Ilustracija: SB","bg":"2e2a37"}] Najnoviji skandal u režiji predsjednika bh. entiteta Republika Srpska Milorada Dodika, komentirao…

2 sata ago

Nagelzman ne računa na Humelsa

Mats Humels ima sjajnu sezonu u dresu Borusije Dortmund, ima šansu da je kruniše titulom…

2 sata ago

Kolač sa jabukama

Napravite ukusan kolač sa jabukama. SASTOJCI: 500 g očišćenih jabuka 150 g integralnog brašna 100…

3 sata ago