in

10 najljepših modnih izdanja na crvenom tepihu u Kanu: O njima će se još dugo pričati

10 najljepših modnih izdanja na crvenom tepihu u Kanu: O njima će se još dugo pričati
Slatka-Tajna.Eu

Filmski festival u Kanu poznat je po glamuru i ekskluzivnosti. Uvijek se može pohvaliti jednim od najzanimljivijih i najuzbudljivijih crvenih tepiha godine. Od najfinijih couture haljina do najdragocjenijeg nakita, stilisti i modne kuće daju sve od sebe kako bi zvijezde zablistale na gotovo 20 metara dugom tepihu.

Od A liste glumica koje nose couture odjeću, do glamuroznih supermodela u dizajnerskim haljinama direktno s modne piste, ovo su najbolje odjevene slavne osobe s crvenog tepiha Filmskog festivala u Kanu 2023.

 

Rosie Huntington-Whiteley

 

Trenutak kada se Rosie Huntington-Whiteley pojavi na crvenom tepihu uvijek oduzme svima dah, a to je svakako bio slučaj s njenim prvim lookom u Kanu. Bivša Viktorijina anđelica pojavila se u prekrasnoj crnoj Valentino haljini, upotpunjenom izrazitom bijelom mašnom i niskim prorezom na leđima.

 

Elle Fanning

Elle Fanning nije mogla proći nezapaženo kada se pojavila u haljini modne kuće Alexander McQueen. Haljina se sastojala od strukturiranog, ukrašenog steznika i ogromne suknje od tila, a kosu je odlučila podići u elegantnu punđu.

 

Natalie Portman

Natalie Portman odlučila se za balsku haljinu koji su mnogi prozvali najljepšom na cijelom festivalu. Glumica je odabrala repliku kultnog modela ‘Junon‘ koji se čuva u njujorškom Metropolitan muzeju, a dio je 1949-1950 jesen/zima kolekcije s potpisom Christiana Diora.

 

Scarlett Johansson

Poznata ljubiteljica jednostavnih krojeva, Scarlett Johansson, nosila je ružičastu satensku haljinu brenda Prada iz koje je vrlo decentno virio bijeli šljokičasti grudnjak.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Naomi Campbell

Naomi Campbell ove je godine imala više senzacionalnih lookova u Kanu, ali mnogima je favorit svjetlucava srebrna haljina modnog brenda Celine. Izgled je upotpunila upečatljivim sunčanim naočalama i debelom narukvicom.

Jourdan Dunn

Britanska manekenka Jourdan Dunn očarala je u velikoj balskoj haljini svijetlo plave boje iz haute couture kolekcije modne kuće Elie Saab.

Elsa Hosk

Manekenka Elsa Hosk je odjenula neobičnu haljinu luksuznog modnog brenda Viktor & Rolf koja se sastoji od blago nakošene haljine od tila preko korzeta nude boje.

 

Winnie Harlow

Manekenka Winnie Harlow sigurno je privlačila pažnju svojom haljinom brenda Jean Paul Gaultier s halterom i dramatičnim zelenim satenskim šlepom.

 

Gigi Hadid

Haljina sirena kroja dizajnera Zaca Posena bila je pravi odabir za manekenku Gigi Hadid. Duga haljina bez naramenica naglašavala je Gigijinu savršenu figuru, a cijeli stajling upotpunila je dijamantnom ogrlicom, naušnicama i prstenjem.

Irina Shayk

Ruska manekenka Irina Shayk uzdrmala je strasti modnim odabirima na ovogodišnjem Filmskom festivalu u Cannesu, ali haljina koja nije privukla pažnju kao njezini ostali outfiti je plava Armani Privé haljina. Složit ćete se s nama da je ovo njezino najbolje izdanje cijelog Festivala.

The post 10 najljepših modnih izdanja na crvenom tepihu u Kanu: O njima će se još dugo pričati appeared first on Azra Magazin.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Američki bombarderi s jasnom porukom za BiH

Američki bombarderi s jasnom porukom za BiH

ZLI JEZICI JEDVA DOČEKALI: Pogrdni komentari za Mustafu Sandala

ZLI JEZICI JEDVA DOČEKALI: Pogrdni komentari za Mustafu Sandala