in

VEĆ SE ZNA: Sanja Kužet otkrila favorite u „Zvezdama Granda“

VEĆ SE ZNA: Sanja Kužet otkrila favorite u „Zvezdama Granda“
Slatka-Tajna.Eu

U potpuno opuštenom izdanju i bez šminke Sanja Kužet stigla je na snimanje nove epizode „Zvezda Granda“ i pred početak sedmog kruga otkrila kako teku snimanja i da li ima više tenzije budući da smo na korak do finalne večeri.

–Privodimo kraju. Danas i sutra radimo sedmi krug takmičenja, ostalo nam je još polufinale i finale. Ovo sad kad je završnica je zadovoljstvo raditi u svakom smislu te riječi. Već su se profilisali oni najbolji i jedva čekam da vidim šta su spremili za danas – sa osmijehom je istakla voditeljica, a potom dodala:

-Već mislim da otprilike znaju ko tu još može nešto da pokaže iako naravno uvijek postoje iznenađenja. Ja ne bih govorila unaprijed. Žiri je mnogo radio i mnogo im je stalo da imaju finaliste u takmičenju ali sam sigurna da oni koji zaslužuju da će imati mjesto u finalu.

S obzirom da je godinama dio najpopularnijeg muzičkog takmičenja Sanja ne krije da je i ona naučila mnogo toga u muzici, te da može da osjeti ko ima sve predispozicije da bude zvijezda.

-Dugogodišnje iskustvo je učinilo da možda umijem da prepoznam tu zvijezdu, ali nije to nauka i gledaoci su uspjeli iz godine u godinu da prepoznaju šta je to što bi oni voljeli da slušaju i gledaju. Što se tiče komentarisanja ne bih se mnogo petljala ali mogu da čujem neke osnovne stvari. Imam i ja nekog osnovnog muzičkog obrazovanja pošto sam završila Osnovnu muzičku školu tako da nisam ja baš ovdje sasvim slučajno. Nekako su kockice poklopile – sa osmijehom je otkrila Sanja Kužet.

Iako nije željela da imenuje svoje favorite ovogodišnje sezone, voditeljica je misterioznim odgovorom svima zagolicala maštu.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










-Ne bih govorila, ali postoje dvije žene koje su baš kidalice, žargonski rečeno. Ako budu pametno i mudro igrale bit će zvijezde. Znate nije to samo ovo, karijera se gradi sa još mnogo spoljnih faktora. Moraju da imaju nekog dobrog mentora dalje kroz karijeru da bi ona opstala, nije to tako jednostavno – objasnila je za Grand.

Epitet najljepše voditeljice ponosno nosi već godinama te je otkrila kako i nakon dvije decenije karijere reaguje na komplimente.

–Mislim da su mi bili dobri koraci u predstavljanju same sebe, u smislu gradnje imidža. Pravi put sam birala, iako se nisam trudila skrenula sam pažnju definitivno. Drago mi je što poslije dvadeset godina karijere i sa mojih četrdeset godina mi kažu da sam lijepa. Prija mi kad čujem takve komentare- iskrena je Sanja.

(Express/grand.online)


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

KAKVA LJUBAV: Edin Cocalić toliko voli Želju da je zaplakao na Tušnju! (FOTO+VIDEO)

KAKVA LJUBAV: Edin Cocalić toliko voli Želju da je zaplakao na Tušnju! (FOTO+VIDEO)

Slovacko brani trofej: Tradicionalni BH Telecom 12. međunarodni turnir  “Igraj fudbal, živi život” ponovo nudi zanimljive dvoboje

Slovacko brani trofej: Tradicionalni BH Telecom 12. međunarodni turnir  “Igraj fudbal, živi život” ponovo nudi zanimljive dvoboje