in

HALJINA JE SAMO SIJEVNULA: Zorica Marković ispričala do detalja o akciji na haubi

HALJINA JE SAMO SIJEVNULA: Zorica Marković ispričala do detalja o akciji na haubi
Slatka-Tajna.Eu

Zorica Marković pričala je Jovani Tomić Matoroj i Žani Đorđević kako su ona i njen izabranik Džukela stupili u odnos, kao i kako je došlo do famoznog seksa na haubi.

-Ja sijevam, široka neka haljina i rijetko kad, kad je baš pretoplo i nije higijenski, ali kad sijevaju šlicevi ja rijetko kad nosim gaće, smetaju mi. Imala sam tad gaće, ali u takvim haljinama volim. On mene kad je bacio, sve je sijevnulo. Brus nisam imala, ali gaće jesam. On je skinuo odijelo i majicu, uvijek je elegantan on i u bazenu. Plivamo mi, milina, meni lijepo… Ma kakva kuća, kažem. “Ako je dao apartman, gotova sam”. Ja sam mislila da je čovjek preopterećen poslom, a ja 43 radna dana svadbi. Mislila sam što ranije nismo tako uživali? Nosili neke koktele, ja se k*rčim, hoću sladoled, a dobijem i sladoled. Bila sam okrenuta leđima, jedem sladoled, a kad me je ščepao kao ajkula, u šoku sam bila – govorila je Zorica.

-Je l’ si se kopricala ili? – pitala je Žana.

-Bila sam nepomična. Kunem se, nisam osjetila da čovek ima te namjere, pa nisam glupa. Počeo je da me ljubi, ja hoću da se udavim u vodi, koprcam se kao žaba, pa sam ga udarala i govorila da je lud i pijan, ali on nije bio grub. Odbila sam, a on mi je rekao: “Izvini”. Nisam znala što mi nije rekao, a meni je prijalo, kako nije, nego sviram k*rcu. Prvo poljubac je riješio sve, samo sam se pravila luda… Krenuli smo kući, on nije išao kod mene, nego na Vračar. Na Begaljičkom brdu, nema automobila… On izašao kao da otvori haubu, ja vidim nije ništa, ali izađem. On je spustio haubu, haljina se osušila i ja sam se naslonila i pitala ga da li je auto u redu, a onda malo podigla haljinicu. On je mene ščepao u naručje, stavio me i neću da slažem, ali 300 metara me je nosio uz begaljilko brdo u naručju. Ja sam mislila da je on lud, ali k*rac, meni lijepo i to mi prija. Imala sam oko 87 kila, nisam ja bila laka. On iz deša meni vadi prsten i kaže ovako “Zapamti ovaj trenutak i ovo mjesto, želim samo da ti kažem da od ovog momenta si zauvijek moja. Ti mene sad voziš kući, razmisli”. Mene je on polomio na toj haubi, znači razvalio me je kao beba zvečku – nastavila je pjevačica.

-Nije ni čuda što ga zovu “Džukela” – dodala je Matora.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










-Lijepo je sve smislio. Šta je u horoskopu? – upitala je Žana.

(Express/Espreso)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Ferstapen pobijedio u trci za Veliku nagradu Monaka

Ferstapen pobijedio u trci za Veliku nagradu Monaka

IZBORI U TURSKOJ: Slavlje u više gradova, Erdogana mediji proglasili pobjednikom…

IZBORI U TURSKOJ: Slavlje u više gradova, Erdogana mediji proglasili pobjednikom…