in

BANKROT NAKON ZADRUGE: Mnogi rijaliti učesnici nemaju sekund radnog staža

BANKROT NAKON ZADRUGE: Mnogi rijaliti učesnici nemaju sekund radnog staža
Slatka-Tajna.Eu

Željko Mitrović, direktor i vlasnik “Pink Media Group”, sinoć je izdao zvanično saopštenje i otkrio da će za najkasnije 10 dana ukinuti “Zadrugu”.

Ova objava izazvala je lavinu komentara na društvenim mrežama, a mnogi su se zapitali čime će se baviti takmičari šeste sezone nakon ukidanja rijalitija, kako mnogi od njih godinama ovise o ovom šou programu.

Jedno je sigurno, za starije rijaliti igrače i pjevače nema zime.

Zorica Marković ima jednu od najuspješnijih karijera na estradi, a uspješno se bavi i ugostiteljskim biznisom.

Lepi Mića je preko deset godina u različitim rijaliti formatima i zaradio je pozamašnu sumu novca koju čuva.

Pjevač Mikica Bojanić se osim pjevanjem, prije “Zadruge” bavio i vožnjom šlepera po inostranstvu, a njegov otac Miloš važi za jednog od najimućnijih na estradi.

U najvećem problemu su zapravo oni koji nisu imali zanimanje prije učešća ili izgrađenu karijeru, već su se proslavili pojavljivanjem u Zadruzi.

Članovi ljubavnog četverougla koji trese “Zadrugu” su u problemu.

 Zvezdan Slavnić godinama ne zarađuje na pošten način i bio je u zatvoru zbog krađe, a imao je i problema sa kockom i dugovima, pa mu je rijaliti došao kao kec na deset. Slavnić je čak planirao da uđe u nekoliko narednih sezona kako bi se obogatio, ali će mu ovaj plan očigledno propasti. Slavnić je u “Zadruzi” otkrio i da je htio da nađe pošten posao, ali da mu Ana Ćurčić nije dozvoljavala, a često su pričali o tome kako su željeli da otvore autopraonicu.

Ana sa druge strane ima mnogo veći honorar od svog supruga, a uspješno je vodila i salon ljepote, tako da će najvjerovatnije proširiti biznis.

Zvezdanova ljubavnica Anđela Đuričić ima frizerski salon u Herceg Novom, imućnu porodicu koja izdaje apartmane, a još prošle sezone joj je bio plan da napravi salon u Beogradu. Tokom učešća u “Zadruzi” Anđela i Zvezdan su stekli veliki broj fanova, koji im redovno šalju poklone na imanje, pa se može zaključiti i da će im oni biti dodatni izvor prihoda.

Maja Marinković je učestvovala u pet sezona “Zadruge”, ali zbog kazni nije zaradila mnogo novca, te je ovisila o svom ocu Takiju i reklamama na Instagramu, što će joj najvjerovatniji biti glavni izvor prihoda nakon ukidanja rijalitija.

Aleksandra Nikolić je prije “Zadruge” bila promoterka i animir-dama u zemlji i inostranstvu, a tokom veze sa Dejanom Dragojevićem počela je da snima klipove za Youtube. Aleks je dobijala novac i od fanova. U ovoj sezoni je priznala da želi da upiše programiranje, jer želi da zaradi mnogo novca. Njen dečko Filip Car je prije prvog učešća u “Zadruzi” radio kao obezbjeđenje po klubovima na Hrvatskom primorju, a u pauzi između sezona “Zadruge” je uglavnom izlazio, radio je nekoliko reklama za Instagram i glumio u spotu. Za sada nije poznato čime će se baviti nakon izlaska, ali često je napominjao da želi da se vrati u rodnu Crikvenicu i tamo nastavi život.

Nekoliko aktuelnih učesnika ima zanimanja od kojih su zarađivali prije “Zadruge”, dok drugi nemaju dan radnog staža. DJ Tamaris je radila u apoteci i bila di-džej, Anita Stanojlović je profesionalna šminkerka, Miljana Popović je glumica, Lazar Čolić Zola je di-džej, Bilal Brajlović je influenser, a porodica mu drži i uspješan restoran u Sarajevu, Jovana Tomić Matora ima kafić, a radi i na jednom beogradskom splavu, Miljan Vračević radi kao šofer u Hitnoj pomoći, a nekada je bio i obezbjeđenje poznatim ličnostima, Žana Đorđević se bavila ugostiteljstvom, a Marko Marković modelingom. Marko Petrušević Petrući je prestao da se bavi pjevanjem, a novac je zarađivao na građevini. Ivan Marinković ima dugu rijaliti karijeru, a kako je otkrio, sa vjerenicom Jelenom Ilić će zarađeni novac uložiti u neki biznis. Ana Spasojević, Nenad Lazić Neca i Predrag Lazić Peca su novac zarađivali preko TikTok-a, što je postao trend među bivšim zadrugarima, a vjerovatno će mnogi od aktuelnih pribjeći tome nakon ukidanja rijalitija.

(Express/Alo)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Vanja Marinković pomogao u ostvarivanju rekorda ACB lige

Vanja Marinković pomogao u ostvarivanju rekorda ACB lige

Ko je plavuša specifične ljepote kojoj su se svi divili dok se šetala crvenim tepihom u Kanu

Ko je plavuša specifične ljepote kojoj su se svi divili dok se šetala crvenim tepihom u Kanu