in

Unuka Grace Kelly s majkom i svekrvom stigla na crveni tepih

Unuka Grace Kelly s majkom i svekrvom stigla na crveni tepih
Slatka-Tajna.Eu

Ni ovogodišnji Filmski festival u Cannesu nije mogao proći bez članova najpoznatije monegaške porodice koju su ovaj put predstavljali Charlotte Casiraghi sa suprugom Dimitrije Rassamom, ali i njena majka, monegaška princeza Caroline, kao i svekrva, francuska glumica Carole Bouquet.

Za članove monegaške porodice ove je godine Filmski festival u Cannesu bio uistinu idealna prilika za okupljanje. Na premijeru najnovijeg filma Martina Scorseseja ‘Killers of the Flower Moon’ na crveni je tepih prva stupila najstarija unuka legendarne Grace Kelly.

Naravno, riječ je o prelijepoj 36-godišnjoj Charlotte Casiraghi, koja je stigla držeći pod ruku svog supruga Dimitrija Rassama. Odjevena, kako i priliči ambasadorici jednog luksuznog brenda, u Chanel, nećakinja monegaškog vladara princa Alberta izgledala je prelijepo na crvenom tepihu.

A osim ponosnog supruga, u Charlotte Casiraghi su s divljenjem gledale njena majka, princeza Caroline, kao i svekrva, legendarna francuska glumica Carole Bouquet. Dvjema damama, pomno dotjeranim za crveni tepih, društvo je pravio Dimitrijev ujak Paul Rassam.

Za razliku od princeze Caroline i Carole Bouquet, za Charlotte Casiraghi i Dimitrija Rassama ovo nije bilo prvo ovogodišnjeg pojavljivanje na Filmskom festivalu u Cannesu. Supružnici, koji će idućeg mjeseca proslaviti četvrtu godišnjicu braka, zajedno su se pojavili i na svečanom otvaranju, a tada im je društvo pravila Beatrice Borromeo.

The post Unuka Grace Kelly s majkom i svekrvom stigla na crveni tepih appeared first on Azra Magazin.

Comments

Komentariši

Loading…

0
Legend

Written by Redakcija

Community ModeratorContent AuthorYears Of MembershipVerified User
GRCA U SUZAMA: Mile Kitić zaplakao kad je čuo…

GRCA U SUZAMA: Mile Kitić zaplakao kad je čuo…

Pas prekinuo finale Kupa Republike Srpske (VIDEO)

Pas prekinuo finale Kupa Republike Srpske (VIDEO)