in

KRAJ ZADRUGE! Otkriveno kada je finale

KRAJ ZADRUGE! Otkriveno kada je finale
Slatka-Tajna.Eu

Danas tokom dana učesnici Zadruge su dobili obavještenje na koje je čekala cijela javnost.

Podsjećamo, na nedavnom sastanku, idejni tvorac rijaliti šou-programa “Zadruga”, Željko Mitrović, očitao je lekciju o ponašanju učesnicima šeste sezone ovog TV formata.

– Previše psovanja, previše svega i to gledaoci na nacionalnoj televiziji ne vide, jer je sve to bipovano i blurovano, ali i to malo nervira. Nervira obične gledaoce jer je stalno bip i blur i više ima bipa nego teksta. Ovo drugo je molba i to molba koja ne bi trebalo da bude krajnost.

Ne treba da se pretvorite u fikuse, to bi bilo negledljivo. S druge strane, da nađete mjeru i da se predstavite u onom obliku u kome bi svako ko je pomenuo Zadrugu u prethodnih deset dana, bio postiđen.

Da kažem samo šta je ideja za budućnost. Sjest ćemo, moji najbliži saradnici i ja i vidjeti da li ćemo uopšte u budućnosti imati rijaliti, a ako ga budemo imali, imat će sigurno novi oblik i novu formu, tako da ćete biti poznati po nečemu što nije mala stvar, a to je da ćete biti posljednja generacija ove epohe rijalitija. Znači rekao sam, nulta tolerancija na fizički kontakt, propadaju vam svi honorari, idete sa nulom napolje – rekao je tada vlasnik i direktor Pink Media Group, Željko Mitrović.

Od tog momenta su se svi pitali kada će biti objelodanjen datum kraja, tačnije, finala šeste sezone pomenutog formata o kojem se godinama, a nešto intezivnije posljednjih nedjelja polemiše.

Tokom dana Zorica Marković je sjedila u bašti sa Anom i pokrenule su baš ovu temu.

U jednom momentu pjevačica je rekla kako bi voljela da format što duže traje, ali da zna informaciju o finalu koje bi, kako je naglasila, trebalo da se održi u drugoj polovini jula.

– Ma šta je tebi ženo? Neće nas produžiti, ja bih voljela, ti znaš koliko ja volim Zadrugu, ali uvijek je bilo i uvijek će biti da se sezona završava u julu – rekla je pa dodala:

-Ma ženo, ne mogu ljudi da ostaju duže i voditeljima je potreban odmor valjda si svjesna toga aman, bit će finale sredinom jula vjeruj ti svojoj Zorki i šuti – rekla je Markovićeva.

(Express/Espreso)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Tevez otkrio zašto nikada nije naučio engleski jezik

Tevez otkrio zašto nikada nije naučio engleski jezik

Dodik negiranje genocida vidi kao gorivo za svoje biračko tijelo

Dodik negiranje genocida vidi kao gorivo za svoje biračko tijelo