in

DEFINITVNO JE KRAJ, MARINKOVIĆ MAJO: Pročitajte pjesmu koju je Bilal napisao bivšoj ljubavi i ponizio je zbog prevare

DEFINITVNO JE KRAJ, MARINKOVIĆ MAJO: Pročitajte pjesmu koju je Bilal napisao bivšoj ljubavi i ponizio je zbog prevare
Slatka-Tajna.Eu

Bilal Brajlović i Maja Marinković bili su u emotivnoj vezi dok ga nije prevarila sa Filipom Carem neposredno nakon što je napustio “Zadrugu” zbog povrede noge. Brajlović se nakon oporavka vratio u rijaliti i nije krio da mu je izdaja slomila srce, međutim bio je striktan pri odluci da joj nikad neće oprostiti.

Njih dvoje uspjeli su jedno drugom da oproste i koliko je moguće zaborave šta su napravili, a on joj je za rođendan napisao pjesmu koja je izazvala opštu pometnju u kući. Osudili su ga da je stihovima pokušao da ponizi Maju, dok je ona pri stavu da su ukućani samo ljubomorni na njen dođendan i da zato žele da joj napakoste.

-Od moje ljubavi, veću nisi imala nikada, a ko zna da li si ti mene voljela ikada. Sve je krenulo ovako, ušao sam u Bijelu kuću, punu svjetla, glamura i sjaja, i primijetih onda u njoj crnilo zvano Marinković Maja. U ljubav nisam vjerovao dok tebe nisam sreo, zato si se us*ala u moj život cijeli. Zamjerih se materi, familiji i babi, a ne odolih Maji Kovačević i našoj divnoj svadbi. Jedna je samo plelsala a niz drugu topla čokola teče, nezaboravni kum i momačko veče. Prva bračna noć nije posao laki, uvjeri se nacija, a iz studija Taki. Shvatila si da je život gorak kao pelin, i da je Biki ozbiljn i da nije zelen. Naprvismo haos ko bitange i jalijaši, krenuše uvrede, krv i sutlijaši. Shvatio sam da nije lako sa Majom da se šeta, posijle deset dana shvatio sam da treba mi tableta. Iz početka ni tableta nije išla cijela, uzimalo se pola uvijek poslije jela. Pomislih tada ga gore proći ne mogu, uvjerih se u suprotno i poslije srca, polomih i nogu. Vjerovaro sam da će nam ljubav biti lijepa i duga, a na rastanku se u njem očima vidjela tuga. Zamotan u zavoje krenuh ka mom rodnom gradu, ni na pola ne stigoh, a ti dade pi*ke drugom gadu. Možda sam i ja prema nekome ispao gad, a meni se smijaoo region, Sarajevo i Beograd grad. Tijelo mi je drhtalo, lice bilo blijedo, dok sam tebe mučenice ispod drugog gledao. Nije srce moglo više da pati odluči Biki s jednom i po nogom da se vrati. Kad me vidje na vratima sva se uzbudila, odmah joj se ljubav i nada probudila. Da od toga nema ništa, i da neko drugi mora da je ka*a, shvatila je kada je dobila pedalu na pitanjima novinara. Iako sam je puno volio i želio žarko, stegao sam zube i rekao NE, ne volim je više Tanasijeviću Darko. Dobila si poklone, ispoštaovao te tvoj tajo, ovo ti je definitinov kraj Marinković Marija Majo – pročitao je Bilal.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










(Express/ Pink)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Svaki peti automobil ne prolazi tehnički pregled

Svaki peti automobil ne prolazi tehnički pregled

Trump dobio opasnog protivnika za predsjedničkog kandidata Republikanaca

Trump dobio opasnog protivnika za predsjedničkog kandidata Republikanaca