in

Ukrajinka Slovencu uništava život: “Fotošopirala je penis na fotografiji moje bivše djevojke…”

Ukrajinka Slovencu uništava život: “Fotošopirala je penis na fotografiji moje bivše djevojke…”
Slatka-Tajna.Eu
Ukrajinka Slovencu uništava život: “Fotošopirala je penis na fotografiji moje bivše djevojke…”

Na snimci i fotografijama koje su procurile na društvene mreže slovenski se reprezentativac provodio u društvu djevojaka, te je bio pod popriličnim utjecajem alkohola u pauzi između dvije utakmice Slovenije u Ligi nacija.

Verbičeva bivša supruga, Ukrajinka Alvina, potom je objavila još jedan video jedne od djevojaka s kojima se njen suprug provodio, te nije krila svoje razočarenje.

“S*anje ljudi, sram vas bilo. Zabava u pauzi reprezentacije je normalna, ali samo ako ste okruženi normalnim ljudima. Stvarno mi nije jasno kako možeš biti tako glup”, napisala je Alvina uz nekoliko fotografija i video.

Benjamin je upoznao ukrajinsku manekenku dok je igrao u Kijevu za Dynamo, a ona mu je rodila sina kojeg danas ne može ni da vidi.

Saga nije završena. Ona tvrdi da su joj poslali snimku iz noćnog kluba u kojem njen bivši u nedjelju 12. marta nakon utakmice protiv Atromotisa uživa sa transrodnom osobom, koja je navodno boravila u njegovom stanu.

“Benjamin je želio danas upoznati svog sina, ali ne sviđa mi se njegovo okruženje i njegov način života”, napisala je Alvina ne tako davno na društvenim mrežama.

Manekenka je uz poruku priložila fotografije na kojima je Verbič uhvaćen sa golom djevojkom koja uopće nije djevojka.

Verbič se nije složio s ovom verzijom. Prema njegovom mišljenju, Alvina je djevojci na fotografiji pomoću Photoshopa dodala muški organ.

“Žao mi je što vas gnjavim sa svim tim smećem gospođice Alvina Carenko, ali osjećam da bih to trebao učiniti, jer sve ove laži koje se odnose na moj osobni život dolaze od nje kako bi utjecala na grčko pravosuđe u odlučivanju o skrbništvo nad mojim sinom.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Alvina je fotošopirala penis na fotografiji moje bivše djevojke Lilly i sada tvrdi da sam otišao u klub s još dvije transrodne osobe. Ovaj put su to bile moja sestrična Jerneja i njena prijateljica Katya iz Slovenije. Da sve ovo ne ugrožava psihu moga sina, nazvao bih to komedijom niske kvalitete.

Alvina će odgovarati za svoju klevetu, što je za nju svojevrsna osveta. Znajte da je Alvina, osim svojih očitih “kvaliteta”, i patološka lažljivica”, odgovorio je nogometaš.

U međuvremenu, Alvina Carenko je našla novog dečka – i to opet nogometaša. Nije htjela otkriti njegovo ime, ali tvrdi da igra za Panathinaikos. Za klub u kojem igra upravo njen bivši Benjamin Verbič.

Čini se da će više puta požaliti što je kontaktirao s ovom Ukrajinkom koja mu polako, ali sigurno uništava život.

29-godišnjak je ponikao u Celju, igrao u Kopenhagenu, potom u Kijevu gdje je i upoznao svoju bivšu suprugu s kojom vodi sudske sporove, te bio član varšavske Legije, a od ljeta 2022. godine je u Panathinaikosu.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Kako najlakše očistiti šporet sa ravnom pločom

Kako najlakše očistiti šporet sa ravnom pločom

GLUMICA SE ŽIVA RASPADA: Zbog konzumiranja kokaina truli joj lice

GLUMICA SE ŽIVA RASPADA: Zbog konzumiranja kokaina truli joj lice