in

UDAJE KĆERKU ZA ŠEIKA: Elma Sinanović oduševljena bogatim zetom 

UDAJE KĆERKU ZA ŠEIKA: Elma Sinanović oduševljena bogatim zetom 
Slatka-Tajna.Eu

Posljednjih dana na estradi su sve glasnija šuškanja da se kćerka pjevačice Elme Sinanović, Hulija Sinanović, udaje za bogatog šeika u Kataru.

Prema priči jedne od Elminih kolegica, pjevačica je oduševljena budućim zetom, ali za sada je misteriozna i o detaljima svadbe svoje kćerke ne želi da govori javno kako se nešto ne bi izjalovilo.

-Elma je oduševljena budućim zetom, šeikom iz Katara. Tamo su svi očarani Hulijinom ljepotom. Tretiraju je kao princezu. Oni se zabavljaju već neko vrijeme i odmah su svi znali da su njih dvoje stvoreni jedno za drugo. Hulija je sada na relaciji Katar-Srbija, ali će se u nekom trenutku skroz preseliti tamo. Elma i Hulija su jako vezane. Elmi je najvažnija njena sreća i uvijek je podržavala njene izbore, pa tako i ovaj, koji je mnoge iznenadio. Uskoro će i sama posjetiti Katar.

-Elminu mezimicu javni život ne zanima pretjerano, iako je veoma talentovana za muziku. Prije nekoliko godina je snimila i duet s majkom koji je dobro prošao u javnosti, ali ona je odlučila da krene drugim putem. Pravi je zvrk, obožava da mijenja imidž, a fizički mnogo liči na Cecu Ražnatović, pa se i sama Elma često šali s prijateljima da ima jednu Cecu u kući – završava izvor, a Elma se povodom ovoga još nije oglasila.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Međutim, pjevačica je prije nekoliko dana za medije priznala da uskoro odlazi za Katar i da je već na strani svog budućeg zeta.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Milorad Dodik u Moskvi

Milorad Dodik u Moskvi

Umjesto u jezero pas se bacio u blato (VIDEO)

Umjesto u jezero pas se bacio u blato (VIDEO)