in

RADIN BRAT JE POZNATI PJEVAČ, A SADA JE PROGOVORIO O ODNOSU S NJOM: Nije mi pomogla

RADIN BRAT JE POZNATI PJEVAČ, A SADA JE PROGOVORIO O ODNOSU S NJOM: Nije mi pomogla
Slatka-Tajna.Eu

Pjevačica Rada Manojlović nerijetko iznosi detalje iz svog života, te je poznato da je imala teško djetinjstvo.

Ipak, malo ko zna da Rada ima polubrata i da je isto pjevač. Naime, riječ je o Zvezdi Granda Nenadu Manojloviću, koji je više puta govorio da nije blizak sa pjevačicom.

– Rada i ja smo dijametralno suprotni, vidimo se jednom u tri godine. Rijetko se čujemo, ona je jedna od pet najpoznatijih pjevačica na Balkanu i ja razumijem da je zauzeta. Pored emisija, snimanja i nastupa, svaki slobodan minut gleda da prigrli za privatan život – rekao je Nenad jednom prilikom o sestri.

-Život nas je odveo na različite strane. Jednom sam se najavio Radi i otišao kod nje, ona je davala toliko intervjua da nismo dvije rečenice progovorili. Mi imamo kontakt s vremena na vrijeme porukama. Bilo je pokušaja da se češće viđamo, ali ona je izabrala život takav kakav vodi – rekao je za ranije Nenad.

Nenad je otkrio u kakvom je odnosu sa Radom za “Zvezde Granda Specijal” i da li ima istine u špekulacijama.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










-Generalno ja ne smatram da je meni bila potrebna bilo kakva pomoć, mislim da imam dovoljno talenta od boga da mogu da prođem i sam. Desilo se da ja jesam polubrat Rade Manojlović koja je tada već bila velika zvijezda i to se dešavalo i drugima, Mariji Šerifović i svi su oni imali ogroman problem da izađu iz sjenke svojih roditelja, braće ili nekoga iz porodice ko je već napravio veliku karijeru, tako da to sa jedne strane može da bude i otežavajuća i olakšavajuća okolnost. Ja nikada nisam tražio da me neko gura kroz moju karijeru, a i ovo što se sada desilo sa Aleksandrom Mladenović nije se desilo zbog toga što je meni bila potrebna bilo kakva pomoć, prvenstveno sam htio da ispunim želju svojoj kumi koja obožava tu pjesmu – rekao je Nenad u emisiji “Zvezde Granda Specijal” i dodao:

-Nije da nije bilo pokušaja, u početku sam ja više navaljivao, a ona je rekla: “Čekaj da dođe pjesma, ne možemo da snimimo bilo šta”, poslije toga je ona našla neku pjesmu kad sam ja prošao u “Zvezdama Granda”, ali se meni uopšte nije svidjela. Jako je teško napraviti pjesmu za brata i sestru koja bi bila interesantna. Rada i ja smo po ocu brat i sestra i ja nisam odrastao sa Radom, mi jesmo brat i sestra, ali na žalost skoro cijeli život nismo živeli zajedno.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Pijan ludovao i slavio pobjedu svog tima, pa ga nokautirala klupa

Pijan ludovao i slavio pobjedu svog tima, pa ga nokautirala klupa

Regionalni politički lideri na inauguraciji Milatovića u Crnoj Gori (FOTO)

Regionalni politički lideri na inauguraciji Milatovića u Crnoj Gori (FOTO)