Categories: Sport

Pijan ludovao i slavio pobjedu svog tima, pa ga nokautirala klupa

Jedan navijač West Ham Uniteda dugo će pamtiti noć u kojoj je njegov voljeni tim osigurao plasman u finale Konferencijske lige.

Nesretnik se veselio na bini, bio je vidljivo pijan, skinuo je majicu, a zatim je uslijedilo nešto što će pamtiti dok je živ. Pokušao je stati na klupu i pokajao se.

Nije očigledno ovaj navijač znao da klupa nije učvršćena. Skok na jednu stranu ju je podigao, pa ga je ona nokautirala i udarac se itekako dobro čuo.

Vidljivo je kako mu je bilo veoma neugodno nakon što je doživio ovaj nokaut. Pogledao je prema ostalim u klubu i ostao je bez teksta zbog svega što se desilo.

Ostali navijači Čekićara iz Londona, ali i svi oni koji su vidjeli ovaj snimak, proglasili su ga za jedan od najboljih ikad na društvenim mrežama.

“Ovo je najbolji video koji sam u životu vidio”, komentar je jednog korisnika Twittera, dok drugi dodaje kako ‘ne može prestati da gleda’.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku







Na kraju je ipak za sve njih najvažnije da West Ham ide u finale. Ono je na rasporedu 7. juna u Pragu, a za trofej će se Čekićari boriti protiv italijanske Fiorentine.

Osvajanje trofeja značio bi prekid posta od 43 godine. Toliko se sakupljala prašina u vitrini s peharima jer su davne 1980. godine igrači West Hama podigli svoj posljednji trofej i to onaj za osvajača FA Kupa.

Treba svakako napomenuti da su se nakon utakmice u Nizozemskoj na terenu i tribinama dešavale nemile scene, a napadnute su čak i porodice igrača engleskog tima.

Nastao je pravi haos, heroj je bio jedan od navijača West Hama koji je krenuo sam na huligane i pokazao je nevjerovatnu hrabrost.

Redakcija

Recent Posts

Vlada ZDK odobrila 25.000 KM za ANUBiH

Vlada tog kantona, podvukao je premijer Nezir Pivić, kontinuirano podržava tu, za državu BiH važnu…

22 minute ago

Polaganje cvijeća na Dan pobjede nad fašizmom u Mostaru uz policijsko obezbjeđenje

Delegacija Udruženja antifašista i boraca Narodnooslobodilačkog rata (UABNOR) povodom 9. maja, Dana pobjede nad fašizmom,…

33 minute ago

Anis Sefo produžio ugovor sa Zrinjskim

Mladi golman Anis Sefo potpisao je danas produženje saradnje do 2026. godine sa HŠK Zrinjski…

46 minuta ago

Recept za najbolju tortu sa piškotama i voćem

Nema boljeg načina da završite obrok nego uz ukusnu tortu sa piškotama i voćem, a…

1 sat ago

“Lookin' like a couple of clowns…” | #shorts #keyandpeele

Paramount+ is here! Stream Key & Peele now on Paramount+. Try it FREE at https://bit.ly/3qyOeOf.

2 sata ago

Vijeće sigurnosti UN-a traži istragu masovnih grobnica u Gazi

Pentagon je izvijestio da nije donesena konačna odluka o prestanku isporuke teških bombi Izraelu i…

3 sata ago