in

DŽIDŽA ISKRENA: Otkrila šta zamjera Bosancu u žiriju “Zvezda Granda”

DŽIDŽA ISKRENA: Otkrila šta zamjera Bosancu u žiriju “Zvezda Granda”
Slatka-Tajna.Eu

Godinama unazad Dragan Stojković Bosanac krasi jednu od žirijskih stolica u takmičenju „Zvezde Granda“ čiji ieo je svojevremeno, kao učesnica, bila i njegova nasljednica Aleksandra Stojković Džidža.

Za Bosanca neki kažu da im je omiljeni zbog svoje autentičnosti i specifičnog smisla za humor, dok drugi smatraju da je izuzetno strog sa čime se ne slaže i njegova kćerka.

Bilo je ranije par nekih emisija koje sam gledala, prije tri ili četiri godine kada sam mu govorila „Zašto ne odgovoriš?!“, a on mi samo kaže „Ma polako, pusti ti mene“. Sada vidim da se ne čačka puno, mada nikada on nije udario na nekoga baš žestoko rekla je Bosančeva kćerka.

S obzirom da je i ona dio estrade, Džidža je kao i uvek bez dlake na jeziku prokomentarisala javnu scenu ne štedeći riječi kada su u pitanju kolege.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Moj stajling je možda estradni, ali moje ponašanje nema veze sa estradom. Mislim da se na estradi dosta foliraju, da nisu iskreni prvenstveno, ali dobro zašto bi bili, nema razloga da budu iskreni. Ali nekako nikada sebe nisam doživljavala kao dio estrade, ja vodim običan život i družim se sa običnim ljudima. Ne volim da slušam priče da je neko napunio klub i koliko je ljudi došlo, jednostavno nisam dio toga- objasnila je Džidža ne krijući da je izuzetno ponosna na svoju karijeru.

Najponosnija sam na neki period iz srednje škole kada sam nastupala sa horom RTS-a. To mi je nekako Cv, a što se same estrade tiče jako sam ponosna na moje cijelo takmičenje u „Zvezdama Granda“. Pamtim dosta lijepih trenutaka- rekla je.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Isprobajte recept za fino proljetno varivo

Isprobajte recept za fino proljetno varivo

Novi predsjednik Crne Gore Jakov Milatović preuzima dužnost

Novi predsjednik Crne Gore Jakov Milatović preuzima dužnost