in

Zablistala je u raskošnoj haljini Dior Haute Couturea, a najljepši ukras bio joj je sin

Zablistala je u raskošnoj haljini Dior Haute Couturea, a najljepši ukras bio joj je sin
Slatka-Tajna.Eu

Foto: Instagram @justjared

Uma Thurman proslavila se nezaboravnim ulogama u “Paklenom šundu” i “Kill Billu”, kultnim filmovima Quentina Tarantina, a na crvenom tepihu povodom otvorenja 76. filmskog festivala u Cannesu zablistala je u raskošnoj večernjoj haljini s potpisom Dior Haute Couturea, te nakitu draguljarske kuće Chopard.

No, najvažniji ukras 53-godišnje holivudske glumice koja je te večeri dodijelila počasnu Zlatnu palmu za životno djelo svom kolegi Michaelu Douglasu, bio je njen sin 21-godišnji Levon Roan Thurman-Hawke. Odjeven u crni smoking, majku je dopratio na premijeru filma “Jeanne du Barry”, a Levonu će iskustvo crvenog tepiha na Azurnoj obali sigurno dobro doći za nove kontakte s najuglednijim filmašima jer je i sam odlučio krenuti putem svojih roditelja i postati glumac.

Uma Thurman kćerku Mayu i sina Levona dobila je u svom drugom braku s kolegom Ethanom Hawkeom, a prije njega bila je u braku s engleskim glumcem Garyjem Oldmanom. Obojicu je upoznala na snimanju filmova u kojima su glumili, a najmlađu kćerku, 10-godišnju Lunu Rosalindu, dobila je u vezi s bivšim zaručnikom Arpadom Bussonom, s kojim je nekoliko puta prekidala prije nego što su se definitivno razišli.

S kćerkom Mayom prije četiri godine je na venecijanskoj Mostri proslavila svjetsku premijeru njenog filma “Mainstream” rediteljice Gije Coppole u kojoj je Maya Hawke odigrala glavnu ulogu. Uz neosporni glumački talent, Maya je od majke naslijedila putenu ljepotu i ženstvenost, pa je dosad snimila brojne modne editorijale, a bavi se i glazbom. U intervjuima sebe predstavlja kao tipičnu pripadnicu generacije Z odraslu na društvenim mrežama na kojima ima milione pratitelja.

 

The post Zablistala je u raskošnoj haljini Dior Haute Couturea, a najljepši ukras bio joj je sin appeared first on Azra Magazin.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

NADMAŠILA SAMU SEBE I IZAZVALA PODSMIJEH: Soraja fotošopirala pazuh

NADMAŠILA SAMU SEBE I IZAZVALA PODSMIJEH: Soraja fotošopirala pazuh

Nakon 25 godina Italija sa troje finalista u eurokupovima

Nakon 25 godina Italija sa troje finalista u eurokupovima