in

“Bezobrazluk”: Navijači Bayena bijesni zbog cijene novog dresa

“Bezobrazluk”: Navijači Bayena bijesni zbog cijene novog dresa
Slatka-Tajna.Eu
“Bezobrazluk”: Navijači Bayena bijesni zbog cijene novog dresa

Bayern je nedavno predstavio novi domaći dres za narednu sezonu i reakcije su bile podijeljene. Pored jednostavnog dizajna, visoka cijena je ono što izaziva uzbuđenje i reakcije kod navijača, pa i bijes.

Njemački prvaci tražili su 100 eura za dres – bez navođenja imena i broja igrača. Fanovi su generalno nezadovoljni na društvenim mrežama i vjeruju da je to previše, bez obzira na sve.

Jedan korisnik je na Twitteru ispod objave Bayerna o novom domaćem dresu napisao: „Cijena je sada definitivno nečuvena!“ Još jedan prilično ironičan komentar je bio: „Sljedeće godine povećajte je na 125 eura. 99 eura je prava cijena”.

Drugi korisnik Twittera bio je malo jasniji i izrazio svoje nezadovoljstvo: „Cijene su pravi bezobrazluk. Zapravo sam želio da dobijem novi dres, ali ne po takvim cijenama”.

Sa saznanjem da će postavljanje visoke cijene uznemiriti neke navijače, FCB je očigledno preduzeo mjere opreza. Klub nudi akciju popusta za narudžbe do 30. juna, što znači da će se uštedjeti 15 eura. No, to je samo mala utjeha, jer osim cijene, za navijače Minhena je sporan i dizajn.

Izgled novog domaćeg dresa Bayerna – navijači ga ne simpatišu ni zbog izgleda, a ni zbog cijene

U dizajnu novog domaćeg dresa, Bayern Minhen aludira na prošla vremena kada se trenutni uspjeh kluba nije mogao ni naslutiti. Prema zvaničnom saopštenju kluba, bijeli dres sa crvenim rukavima “je referenca na domaći dres koji su igrači nosili 1965. nakon ulaska u prvu ligu. Unutrašnjost kragne upotpunjuje dizajn natpisom “Crveno i bijelo za cijeli život” koji dopunjuje “Mia san mia” na stražnjem dijelu vrata”.

Dok su neki fanovi bili oduševljeni na Twitteru, drugi korisnici su bili iritirani izborom boje:

„Ne sviđa mi se posebno dres. Naša glavna boja je crvena, a ne bijela!”

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Thomas Muller se, s druge strane, u potpunosti može poistovjetiti sa novim dresovima svog srčanog kluba: “Crvena i bela boje su sa mnom cijelog života. Sa ovim tradicionalnim dizajnom, novi domaći dres predstavlja priču o uspjehu Bayerna”, poručuje dugogodišnji igrač Bayerna na klupskoj web stranici.

U međuvremenu, Bayern se sprema za meč sa Leipzigom i mora da pobijedi ako želi da ostane na prvom mjestu. Bayern ima bod više od Borussije Dortmund, ali nimalo lagane mečeve u preostala dva kola. Prvo će ugostiti Leipzig, pa ide u Koeln. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Kvote za utakmice Bundeslige pogledajte na OVOM linku. Volcanobet kladionica nudi zaista vrhunske kvote uz bogat sadržaj i veliku ponudu sportskih događaja.

Zapratite Volcanobet kladionicu na Facebook i Instagram profilu.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

25 godina Opel Astre – Business Magazine

25 godina Opel Astre – Business Magazine

ABORTUS NIJE BILA OPCIJA: Trudna Tara Simov zapalila internet, otkrila najintimnije detalje

ABORTUS NIJE BILA OPCIJA: Trudna Tara Simov zapalila internet, otkrila najintimnije detalje