in

Alarmantno u Tuluzu zbog kockarskih dugova

Alarmantno u Tuluzu zbog kockarskih dugova
Slatka-Tajna.Eu
Alarmantno u Tuluzu zbog kockarskih dugova

Ovo je bila sezona iz snova za Tuluz, vratili su se u ligu, oduševili sjajnim fudbalom, osvojili francuski kup što je prvi trofej za “Ljubičaste” u istoriji kluba. Sada je alarmantno u redovima “Le Tefa” zbog kockarskih dugova jednog igrača.

Međutim, završnica prijeti da dobije tamne tonove zbog problema koji sa fudbalom nemaju veze.

Prvo je Marokanac Zakarija Abukal odbio da nosi dres sa brojem u duginim bojama, što je bio vid borbe protiv homofobije. On je izvrijeđao na seksističkoj osnovi zamjenicu gradonačelnika.

Sada je problem Rasmus Nikolaisen.

Ovaj Danac je poznat kao okorjeli kockar, poznato je iz vremena dok je igrao za Portsmaut na pozajmici iz Mitjilanda. U Tuluz je došao prošle sezone, dao lavovski doprinos osvajanju druge lige i promociji. Sada ne igra zbog internih problema u svlačionici.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Naime, on je van tima jer duguje novac saigračima i pojedinim trenerima prve ekipe. Pozajmio je oko 100.000 evra da pokrije kockarske dugove i nije ih vratio. Saigrači su se pobunili, a kapiten i njegov zamjenik Breht Dejager i Branko van den Bumen su završili kod predsjednika Damijena Konolija, tražeći da klub nađe rješenje. 

Tuluz je navodno riješio da umjesto plate Dancu, novac prosljeđuje na račun onih kojima Danac duguje, ali nema potvrde te informacije. On je dugovao prema tvrdnji “L’Ekipa” najviše Adu Inoivu koji je Nigerijac poreklom, ali rođen u Japanu. Još neki igrači najmanje još petorica bi mogli da budu obeštećeni, priča se da će nova mjera biti da se Dancu isplati plata unapred, kako bi isplatio dug saigračima. On je u Portsmautu suspendovan jer se kladio.

Inače, kada je bio van tima, Montanije je rekao da je povređen, ali priča je završila sada, mesec dana kasnije u medijima.


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Micotakis želi novi mandat na neizvjesnim izborima u Grčkoj

Micotakis želi novi mandat na neizvjesnim izborima u Grčkoj

NADMAŠILA SAMU SEBE I IZAZVALA PODSMIJEH: Soraja fotošopirala pazuh

NADMAŠILA SAMU SEBE I IZAZVALA PODSMIJEH: Soraja fotošopirala pazuh