Categories: Estrada

Rašidova žena kao da je u zemlju propala, komšije nemaju lijepe riječi: Uništio je porodicu! – Senzacija

Sin pokojnog pjevača Sinana Sakića Rašid Sakić do bjekstva iz Srbije zbog krivičnog djela koje je počinio, nakon čega je uhapšen u Sarajevu i prebačen u zatvor u Sremskoj Mitrovici, gdje je preminuo u utorak, živio je u Loznici. U tom gradu, inače, živi i veliki broj članova familije Sakić.

Ekipa Kurira jučer je posjetila Loznicu, čim su stigli, otišli su do ulice u kojoj je nekada živio Sinan. U oči odmah upada spaljena kuća. Za taj požar Sinanova udovica Sabina svojevremeno je optužila upravo Rašida. Izgorjeli krov, razbacano đubre po dvorištu i hrpa neplaćenih računa kao da pokazuju da u njoj niko ne živi.

Tu je i Sinanova kuća, u kojoj sada živi njegova sestra, a Rašidova tetka. Ona se pojavila na prozoru kada su joj pozvonili na interfon. Nije bila voljna da priča o pokojnom bratancu.

– Nemam ja šta da vam pričam o njemu. Njegova djela su dosta rekla o njemu, a i majka mu je živa, pa nju potražite – poručila je kratko tetka pokojnog Rašida.

Za razliku od nje, komšije su bile nešto rječitije, ali niko nije želio da se fotografiše, a zamolili su i da novinari ne objavljuju njihov identitet. Komšinica, koja živi nedaleko od Sakića, nije imala pohvalne riječi za Rašida.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku







– Ne znam šta bih vam rekla, on je haos napravio za života. Što se mene tiče, neka mu je laka zemlja i neka mu Bog sudi. On je toliko zla i stresa nanio ovoj porodici da je to strašno, pa i Alen nije dijete za primjer, ali ono što je on radio je strašno. Pogledajte ovu kuću, nova, a spaljena, niko to ne bi normalan uradio. Mene samo plaši što ljudi nisu svjesni koliko je on lud, brine me samo da nije ko u filmovima režirao svoju smrt. Od takvih se mira nema ni kad ih zemlja proguta – rekla je komšinica.

U centru grada su svi rekli da su čuli da je Rašid preminuo u zatvoru, ali da bi više voljeli da pričaju o pokojnom Sinanu nego o njemu.

Kurir je pokušao da pronađe njegovu suprugu, ali o njoj niko ništa ne zna. Mještani Loznice su poručili da je dugo nisu vidjeli.

– Ajmo o njegovom ocu… O ovom nasilniku, ub.ci i n.rkomanu šta da vam bilo ko priča. Uništio je porodicu, uništio je sve. Jadna ona njegova žena, ko zna gdje je završila, kao da je u zemlju propala, nigdje je nema. U tom stanu više niko ne živi. Ona je u njemu živjela, a on je ponekad svraćao kad nije bio u bjekstvu ili u zatvoru. Bio je strah i trepet i mladima i starijima, tukao je ovdje nedužnog mučenog čovjeka nasred ulice ispred radnje koju drži cijeli život, onda onog što je ubio, ma, ljudi, vjerujte mi, svima nam je laknulo – rekao je jedan stanovnik Loznice.

ekskluziva.ba

Redakcija

Recent Posts

Koliko je Đoković zaradio pobjedom na startu Rolan Garosa

Prvi reket svijeta Novak Đoković pobjedom je započeo Rolan Garos na kome brani titulu. Đoković…

28 minuta ago

Ovaj napitak je odličan prirodni lijek za anemiju

Anemija ili malokrvnost je uzrokovana smanjenjem broja crvenih krvnih zrnaca – eritrocita ili količine hemoglobina.…

37 minuta ago

Bivšem ministru za ljudska prava BiH pročitana optužnica za zloupotrebu položaja

U Sudu Bosne i Hercegovine (BiH) je u utorak pročitana optužnica Milošu Lučiću, bivšem ministru…

2 sata ago

Elma Husić: Vjerujem u naš tim

Reprezentativke Bosne i Hercegovine okupile su se u subotu u Trening centru NS/FS BIH u…

2 sata ago

kondom

some one dont bealive that i can do this so i must show that i…

3 sata ago

Putin: Dalekometno oružje za Kijev može imati ozbiljne posljedice za Europu

Vladimir PutinFoto: Mikhail Metzel / ReutersRuski predsjednik Vladimir Putin zaprijetio je Europi ozbiljnim posljedicama ako…

4 sata ago