in

Nogometaš Bayerna ponosno predstavio novu djevojku

Nogometaš Bayerna ponosno predstavio novu djevojku

U utorak uveče odigrana je prva utakmica košarkaša Bayerna u četvrtfinalu play-offa za prvaka Njemačke. U prvoj utakmici serijeprotiv Göttingena, nekoliko poznatih lica pojavilo se u Sendlinger Audi Dome.

Jedan od njih je bio Alphonso Davies , koji se javno pojavio sa svojom novom partnericom Sheyenne.

Predsjednik Bayerna Herbert Hainer bio je na utakmici košarkaša, ali i počasni predsjednik Uli Hoeness. Utakmici su prisustvovali i Bernd Rauch, drugi potpredsjednik Bayerna od 2002. do 2012. godine, te bivši premijer Edmund Stoiber, koji je sada u nadzornom odboru rekordnih šampiona i predsjedava odborom direktora.

I nogometaši su pratili košarkaške zvijezde. Jamal Musiala je sjedio pored Daviesa, a Kanađanin je sa sobom imao djevojku s kojom se zabavlja nekoliko mjeseci i ona ga je ranije bodrila n Svjetskom prvenstvu u Kataru.

Alphonso Davies u društvu nove djevojke

Sheyenne je muzičarka, već je objavila pjesmu na YouTubeu pod pseudonimom SheyJ i ima više od 41.000 pratilaca na TikToku. Plavušu, koja, prema njenim rečima, studira dizajn enterijera, na Instagramu prati skoro 4.000 fanova. Prema pisanju Bilda, dama živi u Minhenu.

Davies se prije samo godinu dana razveo od dugogodišnje djevojke i sunarodnjakinje Jordyn Huiteme, koja je igrala za PSG između 2019. i 2022., a sada igra za OL Reign u Sjedinjenim Državama.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Ova 22-godišnjakinja je sada ponovo srećno zaljubljena, pošto izlazi sa bejzbol profesionalcem Juliom Rodriguezom iz Seattle Marinersa.

Musiala se sutradan vratio timskim treninzima, dok se Davies trenutno individualno priprema za povratak. Lijevi bek je nedavno počeo da trči, ali će 22-godišnjak morati da sačeka nekoliko sedmica.

On takođe neće biti uključen u predstojeći duel sa RB Leipzigom u subotu, u kojem Bayern može napraviti veliki korak ka šampionatu. Bavarci imaju bod više od Borussije Dortmund dva kola prije kraja.

Što se Daviesa tiče, on se sada spominje i kao želja nekih timova, ali navodno je odlučan da ostane u Bayernu i naredne sezone.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CRXG83OrEtF/[/instagram]

Komentariši

Legend

Written by Redakcija

Community ModeratorContent AuthorYears Of MembershipVerified User
MODNO-UMJETNIČKI DOGAĐAJ “KONTURA”: Džejla Glavović-Očuz zablistala na reviji u Vijećnici

MODNO-UMJETNIČKI DOGAĐAJ “KONTURA”: Džejla Glavović-Očuz zablistala na reviji u Vijećnici

POGLEDAJTE DA LI IMATE LINIJU ANĐELA ČUVARA NA SVOM DLANU: Evo šta ona pokazuje

POGLEDAJTE DA LI IMATE LINIJU ANĐELA ČUVARA NA SVOM DLANU: Evo šta ona pokazuje