in

SAD SMO SVE VIDJELI: Supruga tješi ljubavnicu

SAD SMO SVE VIDJELI: Supruga tješi ljubavnicu
Slatka-Tajna.Eu

Zadrugarka Maja Marinković je stavila tačku na aferu sa Zvezdanom Slavnićem, bivšim nevjenčanim suprugom Ane Ćurčić, te se na imanju u Šimanovcima, pred kamerama šeste sezone rijaliti šou-programa “Zadruga”, desila neočekivana scena u kojoj je upravo Ćurčićeva pritekla u pomoć Marinkovićevoj da pređe preko cijele ove situacije.

Maja: “Znaš o čemu se radi?! Nisam kliknula.”

Ana: “I ti si očekivala više?! Ma, hajde, čitam te kao knjigu, samo sam šutila.”

Maja: “Sad sam bila tamo, slušaj ovo… Otišla sa Brendonom (prim.aut. Branislavom Radonićem), kuc-kuc. Ja mu kažem: ‘Je l’ možeš minut?’, ona kaže: ‘Idem ja’, kaže on: ‘Ne ideš, sjedi tu’. Ja mu kažem: ‘Slušaj, samo da ti kažem da ja neke stvari nisam rekla, ali isto tako ne komentarišem te stvari. Ružno je da mi kažeš i upadaš danas u hotel i kažeš mi da sjedim s nekim ko mi je rekao da sam kur…, kada si ti istoj djevojci rekao da je kur…, a evo je u krevetu. Tu si kontrodiktoran. Ja sam uradila ono što sam ja htjela, završavam priču, svako svoju stranu’, kaže on meni: ‘Ne, ja sam odradio, ušao sam ti u krevet’, rekoh: ‘Da, ali kada sam ja to htjela. Ti si rekao da nećeš da budeš sa Majom Marinković, ona je rekla da ne bi nikada bila s dečkom koji je bio s Majom Marinković, i prvo i drugo ispunjeno’. Kaže on meni da moja djela ovdje pet godina govore o meni, ja sam mu odmah odgovorila: ‘Da, ali onda tvoja životna djela govore o tebi’.”

Ana: “Kad pogledaš, tako je. Kako ja vidim, jeste, ja sam ti rekla ono šta. Ali dobro, bilo je šta je bilo, šta je tu je.”

(Express/pulsonline.rs)

The post SAD SMO SVE VIDJELI: Supruga tješi ljubavnicu appeared first on Express.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Evakuacija u Gračacu, formiran prihvatni centar; Izlijeva se i Zrmanja u Obrovcu

Evakuacija u Gračacu, formiran prihvatni centar; Izlijeva se i Zrmanja u Obrovcu

Preminuo Predrag Badnjarević

Preminuo Predrag Badnjarević