in

NATAŠA ŠAVIJA PROGOVORILA O ZVJERSKIM BATINAMA! Otkrila detalje nasilja i teških tjelesnih povreda! – Senzacija

NATAŠA ŠAVIJA PROGOVORILA O ZVJERSKIM BATINAMA! Otkrila detalje nasilja i teških tjelesnih povreda! – Senzacija
Slatka-Tajna.Eu

Stefan Karić osumnjičen je za divljačko prebijanje Nataše Šavije, nakon kojih je starleta završila u bolnici na odeljenju intenzivne nege. Oporavak koji sledi nije ni malo lak s obzirom da ima teške telesne povrede, te je čeka i nekoliko operacija.

Nedavno je otkrila da je nakon prve intervencije imala komplikacije, te da na jedno oko gotovo ne vidi ali i da je rana gnojila. Jagodična kost je polomljena, a bolovi ne prestaju. Kariću je nakon saslušanja produžen pritvor na 30 dana, a njegov otac Osman, potpuno je slomljen izašao nakon prve posete.

Nataša Šavija, ponovo se oglasila na Instagramu i dala svoj sud o kompletnoj situaciji koja ju je zadesila.

– Kada neko kaže: “Niko nije očekivao od takve dobrice, nešto mora da se desilo, da čujemo i njegovu stranu priče”, zanima me kakva to strana priče, zaboga, može da bude, da opravda ovo?! A priča je bila u njegovoj glavi, verovali ili ne – poručila je Šavija, a potom dodala:

– On – zdrav, prav, ništa mu ne fali. Ja – težak prelom jagodične kosti, oko i vilica se spustili (reči doktora i zabeleženo u izveštaju), hospitalizacija, nesnošljivi bolovi posle operacije, infekcija rane ispod oka, na sve to svaki dan po bolnicama, infuzije, samo kašasta hrana i krevet. Vidim trenutno na jedno oko, a ishod neizvestan! Trauma, košmari… Kosu još ne smem da raščešljam jer me boli teme kako me je krvnički čupao…

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Ona, takođe, dodaje da za svaku povredu ima dokaz u vidu lekarskog nalaza i izveštaja specijaliste.

– Je l’ vam poznato posle nekog zločina da govore za zločinca:”Pa, bio fin, niko to od njega nije očekivao”? Tako bih vam uslikala izveštaje da vidite da sve što kažem je zaista tako! Ali verujte mi! Imam sve crno na belo, samo zbog sudskog procesa ne bi trebalo da objavljujem. Ali doći će dan i za to. Voleli me, ne voleli, mislili o meni loše, dobro, ja nisam bitna u priči, ovo ne sme da se radi! Niko ne bi hteo da gleda svoje dete u ovom stanju i da mora da ga neguje kao kad ga je dizao iz pelena. A o stanju moje porodice da ne pričam.

kurir.rs


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

U Umjetničkoj galeriji BiH izložba posvećena preminulom slikaru Anti Kajiniću / Bljesak.info

U Umjetničkoj galeriji BiH izložba posvećena preminulom slikaru Anti Kajiniću / Bljesak.info

Hrvatska spremna dijeliti svoje iskustvo s Ukrajinom

Hrvatska spremna dijeliti svoje iskustvo s Ukrajinom