Categories: Estrada

TRAGEDIJA U PORODICI ĐORĐA DAVIDA! Ovo je rokerova bolna ispovijest: Tata je na mjestu bio mrtav, to je bila politička namještaljka – Senzacija

Roker i član žirija „Zvezda Granda“, Đorđe David, često ističe da je glavni krivac za njegovu umetničku crtu zapravo njegov otac i idol koji je okončao život na tragičan način.

Tragedija koju je Đorđe doživeo sa samo 14 godina ostavila je velike posledice po njega, a nakon pogibije oca ubrzo postaje deo lošeg društva i ulaziu u svet poroka.

– Otac Vasilije odveo me je sa 10 godina u dramsku sekciju koju je imala Radio Televizija Beograd, i tada sam prvi put video Buleta Goncića, Sonju Savić, Brstinu i druge. Moj otac je bio član saveza komunista, i dok su svi gledali da zabodu neku lovu i vikendice, njega to nije zanimalo. On je bio tajni savetnik u Titovom kabinetu i smrt oca me je negde opredelila za umetnost, uprkos tome što su svi u porodici bili akademski obrazovani ljudi, doktori, ja sam rešio da se bavim onim gde mi sloboda dozvoljava da budem svoj –istakao je Đorđe za Grand i dotakao se tragedije koja mu je promenila život, a u kojoj je njegov otac nastradao.

– Bila je u pitanju politička nameštaljka, izrežirana. On i ja smo bili u kolima, meni dlaka sa glave nije falila, a on je ostao na mestu mrtav. Ali bio je i ostao autoritet u mojoj glavi. Ja sam se nakon toga strašno promenio, jer je moj heroj bio poražen. Nisam imao ni 15 godina i to su stvari koje mladom čoeku naprave lom u glavi – rekao je roker ispričao kako je emotivni gubitak kasnije uticao na to da krene putem poroka.

– Kad izgubiš idola u tim godinama, osećaš se potpuno izgubljeno, nesigurno, kao da nisi svoj i tražiš utočište u onima koji su slatkorečivi. Otišao sam u nekom trenutku pod led, samo heroin nisam probao. To je trajalo godinu dana, vrlo intenzivno. Zahvaljujući sportu i porodici, a nakon što sam video kako mi odlaze prijatelji, odlučio sam da pronađem izlaz. Mnoge od njih sam ispratio na onaj svet, bilo je tu dece mnogih poznatih ličnosti, predsednika država i predsedništa i svaka smrta je izazivala bol i potvrđivala da sam ja na dobrom putu tim što sam se opredelio za umetnost i za čist način života -ispričao je roker u emotivnoj ispovesti.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku







kurir.rs

Redakcija

Recent Posts

Dvije salate koje savršeno idu uz roštilj

Vrijeme je praznika, a ovo su dve idealne salate koje idu uz meso, a brzo…

4 minute ago

Britanija počela pritvarati migrante koji će biti deportirani u Ruandu

Britanija počela pritvarati migrante koji će biti deportirani u RuanduFoto: - / ReutersBritanske vlasti počele…

39 minuta ago

Nije bilo onako kako sam zamislio

Trener fudbalera Reala Karlo Anćeloti rekao je da njegov tim nije imao dovoljno intenziteta u…

40 minuta ago

Sergej Trifunović se oglasio nakon puštanja iz pritvora! – ShowBiz – Region – Vesti – Svet Plus

Glumac Sergej Trifunović nedavno je priveden pod sumnjom da je posedovao pet grama droge. Nakon…

49 minuta ago

Fotografije Harisa Džinovića bez šešira: Samo porodica ga je gledala u ovom prirodnom izdanju

Haris je odavno stavio šešir na glavu, i na sceni od njega nije odustajao, ovde…

2 sata ago

Solarne elektrane su garant energetske neovisnosti

Poslujmo zeleno – Projekat u saradnji sa Fondom za zaštitu okoliša FBiH Razgovarao Armin Zeba…

3 sata ago