in

ŠOK DETALJI: Dalila imala aferu, sve sakriveno od njegove djevojke

ŠOK DETALJI: Dalila imala aferu, sve sakriveno od njegove djevojke
Slatka-Tajna.Eu

Marko Stefanović je u turbulentnoj vezi sa Sanjom Grujić, međutim, od nje je sakrio da je prošlog ljeta jurio Dalilu i da je na sve načine pokušavao da dođe do nje.

Kako je ona tada bila u vezi sa Lukom Nikolićem nije obraćala pažnju na fitnes trenera koji je sa njenim tadašnjim dečkom čak imao i sukob.

– Ne znam da li se stvarno Dalila sviđala Marku ili je samo htio da bude sa njom zarad priče jer je znao da ulazi u Zadrugu, ali je on nju proganjao u bukvalnom smislu. Našao je njen broj telefona, pisao joj i zvao je, ali ona nije reagovala. U tom periodu bila je u vezi sa Lukom i ona se nadala da će njih dvoje i da se vjenčaju i nije joj uopšte bilo na umu da odgovara Marku i daje mu bilo kakvu nadu. Međutim, on nije odustajao, pa je saznao i gdje Dalila najčešće sjedi i počeo je da se pojavljuje na tim mjestima – rekao je Markov drug, a zatim i dodao:

–Tako je zatekao jednom prilikom nju i Luku i bez blama prišao da pita što mu ne odgovara na poruke, e tada je nastao pravi haos. Luka je skočio u sred restorana da se sa njim obračuna fizički, ali sreta da ga je Dalila povukla i spriječila da udari Marka, skočili su i konobari i zaustavili ozbiljnu tuču. Od tada nije više smarao Dalilu.

(Express/paparazzo.rs)

Comments

Komentariši

Loading…

0
Legend

Written by Redakcija

Community ModeratorContent AuthorYears Of MembershipVerified User
Kako nositi maramu: 4 trika koje treba da zna svaka djevojka od stila

Kako nositi maramu: 4 trika koje treba da zna svaka djevojka od stila

U Srbiji je danas treći dan žalosti

U Srbiji je danas treći dan žalosti