in

SILIKONSKE LJEPOTICE KOJE RADE SVE ZA MALO SLAVE I POPULARNOSTI : Starleta se po nadimku poznaje

SILIKONSKE LJEPOTICE KOJE RADE SVE ZA MALO SLAVE I POPULARNOSTI : Starleta se po nadimku poznaje
Slatka-Tajna.Eu

Živimo u eri starleta, htjeli mi to priznati ili ne. Silikonske ljepotice koje se ničim ne bave, osim što se pojavljuju na javnim mjestima, prave ili pokušavaju napraviti kojekakve skandale (čitaj seks afere). Poneka, eventualno učestvuje u nekom rijaliti programu ili se uhvati mikrofona, što se najčešće završi tragikomično. Ono što im je pak zajedničko su nadimci. Jednostavno ukoliko želiš da budeš uspješna starleta da domaćoj javnoj sceni moraš imati neki nadimak po kojem ćeš se isticati. Naravno ima izuzetaka i od tog pravila, kao što su Ava Karabatić, Ana Korać, Stanija Dobrojević… Međutim velika masa starleta ipak ima nadimak, atribut koji ih opicuje. To je najčešće neki skupocjeni predmet koji žele, a koji su sebi priuštile nakon što su stekle slavu blamiranjem. Ovo su neke od njih…

Tijana Ajfon

Rođena kao Tijana Maksimović, udata Tadić, nadimak je dobila zbog mnogih selfija u ogledalu koje je objavljivala na društvenim mrežama, na kojima se vidi logo, pogađate koje marke telefona.

Mimi Oro

Teško da ćete znati o kome se radi ukoliko vas pitaju znate li ko je Milica Živanović. Proslavila se u emisiji „Prijemni za starlete“. Na pitanje „Koja je najveća ptica na svijetu“ dala je veleumni odgovor „Oro“. Otud nadimak…

Sandra Afrika

Sandra Prodanović sada ima i respektabilnu karijeru pjevačice, koju je počela kao plesačica. Njen prvi „hit“ nosi naziv „Afrika“, te je ujedno i kumovao njenom nadimku.

Sandra Partizan

Ova starleta se proslavila u rijalitiju „Parovi“. Nadimak je dobila po klubu za koji navija – Partizanu. Za sebe voli da kaže da nije starleta, već navijačica. Dovodila se i dovodi se u vezu s brojnim fudbalerima i košarkašima, a zanimljivo, želja joj je da se nađe na čelu fudbalskog saveza.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Atina Ferari

Pjevačica, rijaliti igračica, erotska plesačica i starleta. Sve u jednom! Atina Marković tvrdi da je nadimak dobila jer je bila udata za sina pokojne glumice Rahele Ferari. Međutim, postoji i verzija da je zovu Ferari zbog toga što je „brza“ u krevetu.

Maca Diskrecija

Senada Nurkić se proslavila raznim eksplicitnim snimcima, mjaukanjem i isticanjem diskrecije, jer kako kaže, ne voli da razara brakove, zato garantuje diskreciju svojim oženjenim ljubavnicima. Poslije je postala rijaliti takmičarka, da bi je sada morali smatrati za pjevačicu.

Ivana Sirena

Ivana Ilić ne para uši kao Ivana Sirena. Ova starleta, učesnica rijaliti programa, puca od samopouzdanja, te ističe da ubija i izgledom i pjevanjem. Da li je tako, procijenite sami, jer se o ukusima ne raspravlja.

Nataša Moskva

Nataša Ivkošić je osim po nadimku, poznata i po propalom braku s unukom Franje Tuđmana, Igorom, sa kojim ima i kućni video. Zanimljivo, ova starleta je muzički obrazovana, pa se njoj epitet pjevačice ne može sporiti, bar ne u mjeri kao ostalim starletama-pjevačicama.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

DEJAN DRAGOJEVIĆ ZAREŽAO: Rijaliti nije kriv za masakr!

DEJAN DRAGOJEVIĆ ZAREŽAO: Rijaliti nije kriv za masakr!

Mostarci dobili korpe za pseće kakice i slavine za vodu za piće

Mostarci dobili korpe za pseće kakice i slavine za vodu za piće