in

KLEČAO I PLAKAO NA SCENI: Takmičar grcao u suzama zbog bivše djevojke

KLEČAO I PLAKAO NA SCENI: Takmičar grcao u suzama zbog bivše djevojke
Slatka-Tajna.Eu

Ljubavna ispovijest o kojoj se i dalje priča svojevremeno se dogodila na velikoj sceni „Zvezda Granda“, a bila je i glavna vijest u regionu. Zbog svega toga takmičar Aleksandar Stevanovski preko noći je postao heroj među pjevačima. Simpatični Makedonac ostavio je u šoku članove žirija kad je pred milionskim auditorijem priznao da se za takmičenje prijavio da bi se pomirio sa bivšom djevojkom Bojanom.

Marija Šerifović ga je odmah prepoznala jer je njegov motiv za učešće odjeknuo u medijima nekoliko dana ranije, a i ostali članovi žirija su pratili njegov nastup sa dodatnom pažnjom.

Kad je Aleksandar priznao da i dalje voli djevojku koju već skoro tri godine pokušava da vrati, članovi žirija su mu dozvolili da otpjeva i drugu pjesmu. Momka su savladale emocije i on je pao na koljena i pjevao, a u jednom momentu nije mogao da savlada suze. Nakon nastupa koji je gotovo „oborio“ Internet i izazvao lavinu komentara na društvenim mrežama., Aleksandar Stevanovski je otvorio dušu.

-Zatečen sam i iznenađen da u ovom surovom svijetu ljudi znaju da razumiju ljubav. Komentari su različiti. Jedni me kritikuju, a drugi me hvale zbog hrabrosti koju sam pokazao – rekao je Aleksandar tada i dodao kako i dalje voli Bojanu sa kojom je bio u vezi samo nekoliko mjeseci.

-Već dvije godine i devet mjeseci se trudim da je vratim. Mnoge stvari sam joj oprostio. Svi me pitaju zašto je toliko volim? Pa zato što je jednostavna – objasnio je Aleksandar kao da se taj odgovor podrazumijeva. Iako su se u medijima pojavile priče da je sve izmislio, on je tvrdio da je bio iskren i da je sve što je rekao istina.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










-Komponovao sam i objavio pjesmu „Me boli razdelba“ koju sam otpjevao u njenu čast i posvetio njoj – rekao je pjevač.

Na pitanje da li mu se Bojana javila nakon što je u emisiji pjevao samo za njenu ljubav rekao je:

-Nije mi se javila ali su se zato javile stotine koje bi rado mijenjale nju. Ali džaba, nijedna joj nije ni blizu! Nadam se da ćemo se pomiriti jer bih zbog nje učinio sve – ispričao je tada Aleksandar.

(Express/grand.online)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Brzinski kolač od čokolade

Brzinski kolač od čokolade

Trogir zagušen mini kruzerima, riva postala škver

Trogir zagušen mini kruzerima, riva postala škver