in

Jedna od najljepših na svijetu u zagrljaju legendarnog Shaquillea O’Neala: “Uživala sam”

Jedna od najljepših na svijetu u zagrljaju legendarnog Shaquillea O’Neala: “Uživala sam”
Slatka-Tajna.Eu
Jedna od najljepših na svijetu u zagrljaju legendarnog Shaquillea O’Neala: “Uživala sam”

Atraktivna slovačka ljepotica Veronika Rajek (27) često se u posljednje vrijeme povezivala s legendarnim igračem američkog fudbala Tomom Bradyjem. Ona je konstantno išla na utakmice koje je igrao Brady, hvalila ga je javno, ali navodno među njima nema ništa.

Slaba je ova 27-godišnjakinja na sportiste. Prethodne tri godine bila je u braku sa slovačkim bob vozačem Viktorom Rajekom, čije prezime još uvijek nosi. Zatim su počela povezivanja i s Bradyjem, no s njim dosad nije viđena.

Zato se našla u društvu legendarnog NBA košarkaša Shaquillea O’Neala. Oni su zajedno pozirali na jednoj zabavi i Veronika tvrdi da joj je 51-godišnji Shaq životni uzor.

“Ponizan, inspirujući, ljubazan, veliki radnik. Uživala sam”, poruka je atraktivne Veronike.

Ona je pored O’Neala rado pozirala i s igračem američkog fudbala Davidom Njokuom iz Cleveland Brownsa.

Veronika Rajek ima uslove za sportiste: “Ne zanima me šta vozi, ali idealno je da ima barem 190cm”

Veronika Rajek tvrdi da joj izgled kod dečka nije bitan, ali ima određene uslove kada su u pitanju muškarci s kojima može biti. Nisu uslovi presudni, no takvi tipovi su u prednosti.

“Tražim muškarca koji je iskren i zabavan. Niko me ne može impresionirati s automobilima jer me ne zanima da li vozi BMW ili Mercedes. Samo je bitno da ima četiri točka”, govori Veronika i nastavlja:

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










“Ne zanima me ni skupocjena odjeća. Meni je najbitnije ponašanje. Smatram da više nema previše džentlmena, muškarci više ne otvaraju vrata ženama, ne pomažu ženama da sjednu u restoranima. Ti mali detalji čine razliku”, poručila je ona.

Vizuelno ipak ima određene uslove. Ne želi muškarca koji je niži od 190 centimetara i jasan je razlog.

“Vizuelno, moj muškarac mora biti visok. Idealno bi bilo da je viši od 190 centimetara jer sam ja veoma visoka i još kada obujem štikle… Nije da ne volim niske muškarce, ali oni se osjećaju nesigurno pored mene i ja ne volim da muškarca činim nesigurnim”.

“Meni je potreban pravi muškarac, atletski građen, da trenira. Ja sam takva. Ne zanima me boja kose, očiju, bitno je samo da kliknemo. Mora biti stabilan i koji može podnijeti da ima ovakvu ženu pored sebe”, istakla je Veronika.

Veronika je nekadašnja Miss Slovačke. Važi za jednu od najljepših manekenki svijeta i ima ogroman broj pratitelja na društvenim mrežama.

Treba istaći da je ona visoka 180 centimetara i da je teška 57 kilograma.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

U Srbiji je danas treći dan žalosti

U Srbiji je danas treći dan žalosti

Mostar: Dijete palo s drugog kata / Bljesak.info

Mostar: Dijete palo s drugog kata / Bljesak.info