in

Povučena studentica medicine osvojila je srce najboljeg u Seriji A, a on tvrdi: “Neću se ženiti…”

Povučena studentica medicine osvojila je srce najboljeg u Seriji A, a on tvrdi: “Neću se ženiti…”
Slatka-Tajna.Eu
Povučena studentica medicine osvojila je srce najboljeg u Seriji A, a on tvrdi: “Neću se ženiti…”

On je pod vodstvom Luciana Spallettija blistao sa 12 golova i 12 asistencija u Seriji A, dok je u Ligi prvaka dao dva gola uz četiri asistencije na devet utakmica, a njegov tim ispao od Milana u četvrtfinalu, koje više niko ne spominje u Napulju nakon osvojene titule.

Već sada se Kviča povezuje sa najvećim klubovima na Starom kontinentu, ali on je ranije odlučio da ostane u Napoliju i naredne sezone. Gruzijski reprezentativac za današnje uslove ima skromnu platu, pa je uprava Napolija odlučila da reaguje i nešto uradi na tom polju.

Plata će mu sada iznositi 2,5 miliona eura godišnje, a uz sve bonuse to može da ode i do četiri miliona. Prethodno je zarađivao “samo” milion eura, što je zaista malo s obzirom na to kakve je partije pružao i da je donio naslov prvaka ekipi.

Osim što ima sreću na terenu, itekako je i ima i izvan terena. Kviča je našao srodnu dušu, te je u vezi sa studenticom medicine u Tbilisiju Nitsom Tavadze. Nitsa zbog studija nije još uvijek otišla da živi kod svog dragog u Italiju.

Gruzijac sa djevojkom na jednoj od utakmica – ona studira u Tbilisiju, ali često putuje u Napulj da bude s njim

Kako i sam nogometaš tvrdi, Nitsa ima vrlo malo slobodnog vremena – stalno nestaje na predavanjima.

Ona je godinu dana mlađa od njega, dakle 21, a upoznali su se preko zajedničkog prijatelja i vrlo brzo su shvatili da su stvoreni jedno za drugo.

“Žene ili djevojke nogometaša znaju da ne mogu svaki dan zvati ili pisati, jer imamo rutinu, treninge i utakmice. Moja djevojka to dobro zna i svjesna je svega”, rekao je Napolijev ofanzivac.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Kad Nitsa nema predavanja, leti u Napulj da bodri svog momka. “Vrlo je emotivna, a ako zabijem gol, može čak i zaplakati”, dodao je Kviča.

Nitsa je zatvorila sve profile na društvenim mrežama, a na Instagramu nema nijedne objave.

Mladi još ne planiraju vjenčanje, iako je Kviča već upoznao svoju voljenu s roditeljima, a i sam je upoznao Nitsine roditelje. “Naravno, kad budem imao vremena, razgovarat ćemo, razgovarat ćemo o svemu. Iako se sigurno neću tako skoro ženiti, ona zna da imam još puno posla i da moram biti koncentriran i smiren, nijednom nogometašu nije lako imati djevojku”, razumno je rekao.

Nitsa se naravno plaši da će ga izgubiti, željela bi da se što prije “potpiše bračni ugovor”, ali morat će još da čeka. Za početak, studentica bi prvo trebala da se useli kod Gruzijca, a nije isključeno da na ljeto ili u neko skorije vrijeme zajedno pronađu neki luksuzan smještaj u nekom velikom evropskom gradu poput Madrida, Pariza, Barcelone ili Minhena…

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Inspekcija na Poljinama nije pronašla niti Ibrahima Al Hawaia, niti lava

Inspekcija na Poljinama nije pronašla niti Ibrahima Al Hawaia, niti lava

Navike u ishrani koje mogu usporiti starenje

Navike u ishrani koje mogu usporiti starenje