in

Nezaboravno iskustvo ovog proljeća u Portonovom

Nezaboravno iskustvo ovog proljeća u Portonovom
Slatka-Tajna.Eu
Nezaboravno iskustvo ovog proljeća u Portonovom

Iz godine u godinu, Crna Gora se uspješno pozicionira kao luksuzna i atraktivna destinacija za turiste iz cijelog svijeta, a brojni svjetski poznati magazini i sajtovi posvećeni putovanjima svrstavaju je na liste najpopularnijih ljetnjih destinacija u Evropi. Takođe, tokom prethodnih godina, a posebno u 2022, tržište nekretnina u Crnoj Gori je procvjetalo, a stranci su investirali više nego ikada. O ovim temama, ali i o tome šta nas očekuje ovog proljeća u Portonovom, jednom od najluksuznijih rizorta u regionu, razgovarali smo sa Rashadom Aliyevim, izvršnim direktorom kompanije Azmont Investments, u čijem vlasništvu je i Portonovi rizort.

BM: Nakon veoma uspješne praznične sezone, ponovo nastojite da oduševite sve svoje posjetioce. Šta nas sve očekuje ovog proljeća u Portonovom?

ALIYEV: Praznična sezona je zaista bila za pamćenje! Upravo u tom stilu planiramo da proslavimo i početak ljepših i sunčanih dana i tim povodom, od 28. aprila do 7. maja, na Marina trgu organizujemo pravu Proljećnu sagu. Niz zanimljivih manifestacija postarat će se da se svako ko bude kročio u naš rizort doživi nezaboravno iskustvo. Moram priznati da cio naš tim sa velikim nestrpljenjem iščekuje koncert Jelene Rozge, ali podjednako se radujemo i jedinstvenoj izložbi Ex-Yu automobila i posebnoj vožnji od Portonovog do Titove vile i nazad. Pored toga, na Marina trgu bit će organizovan i proljećni bazar, a takođe tokom svih deset dana bit će zanimljivih događaja, za sve uzraste i ukuse.

BM: Prethodne godine Portonovi je ostvario zaista izvanredne rezultate kada je u pitanju posjećenost rizorta, a podaci govore i da je rekordan broj stranaca kupio nekretnine u Crnoj Gori. Kakva su vaša očekivanja za ovu sezonu?

ALIYEV: Proteklih nekoliko godina bile su veoma nepredvidive – i na domaćoj i svjetskoj sceni došlo je do brojnih dešavanja koja su umnogome izmjenila način poslovanja i vodeće trendove. Iz njih smo izašli bogatiji za brojna iskustva i lekcije, te smo veoma ponosni što smo, uprkos svim izazovima, uspjeli da se prilagodimo i doprinesemo rastu crnogorskog tržišta nekretnina, kao i čitave industrije turizma. Jedan od dokaza da su uloženi napori Portonovi tima ka stalnom rastu i unapređivanju servisa prepoznati od strane posjetilaca je i nagrada Booking.com Traveller Review Award.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










BM: Na koji način je prisutnost rizorta povećala privlačnost Crne Gore kao mjesta za investiranje?

ALIYEV: Kao investitor, u kompaniji Azmont Investments smo ponosni na to što smo prepoznali izvanredni potencijal Crne Gore i njenih prirodnih ljepota. Upravo zato smo baš ovde, u zemlji koju mnogi poznati svjetski magazini već godinama stavljaju na liste najpopularnijih ljetnjih destinacija, kreirali idilično naselje koje privlači pažnju turista iz svih krajeva svijeta. To su prepoznali i brojni investitori, koji su kupili nekretnine u okviru našeg rizorta. To je dodatni dokaz da, iako ne možemo tempirati tržište koje je praćeno velikim rizicima i ulaganjima, posjedovanje jedne ovakve nekretnine može predstavljati stalan izvor odličnih prihoda, ali i mira, zadovoljstva i uživanja. Naš cilj je da kontinuirano podstičemo ekonomski rast, dok nastavljamo da unapređujemo ono što Crnu Goru čini privlačnom turistima, jer ona je zaista jedan od najpotcijenjenijih dragulja Evrope.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Napravite prirodni šampon za suvo pranje kose pomoću dva sastojka

Napravite prirodni šampon za suvo pranje kose pomoću dva sastojka

Karić podivljao zbog ljubomore?! Šavija se dopisivala sa drugim – Senzacija

Karić podivljao zbog ljubomore?! Šavija se dopisivala sa drugim – Senzacija