in

U Beogradu je teško pobijediti

U Beogradu je teško pobijediti
Slatka-Tajna.Eu
U Beogradu je teško pobijediti

Trener košarkaša Reala Ćus Mateo rekao je da će njegova ekipa pokušati sutra da pobijedi Partizan u Beogradu, smanji na 1:2 u seriji a onda pobijedi i u četvrtoj utakmici u glavnom gradu Srbije i da se nada da će postati prvi klub u istoriji koji se poslije 0:2 na startu četvrtfinalne serije plasirao na Fajnal for.

“Zaostajemo i nije lako, igraćemo na teškom terenu i to će nam otežati stvari, tako da ćemo morati da budemo čvršći nego ikad. Niko nikad nije stigao 0:2? Za sve uvijek mora postojati prvi put, a zašto ne bi sad bilo tako? Razmišljamo samo o prvoj narednoj utakmici, a ako bismo pobijedili i u četvrtoj, biće i peta. Možemo da razmišljamo samo o jednoj utakmici, jer sve u svemu pobjeda bi nam pomogla da se podignemo”, samouvjeren je Mateo, prenosi Tanjug.         

On kaže da njegovu ekipu čeka paklena atmosfera.

“Atmosfera je veoma živahna, tjeraju vas da sumnjate u svoje mogućnosti, jer nije lako igrati pred toliko ljudi, koji su tako blizu, toliko uključeni u igru i koji toliko vibriraju i neprestano navijaju. Mi razmišljamo samo o košarci. Tamo je već jako teško pobijediti i zbog atmosfere, kao i na drugim gostovanjima u Evropi. Neću da ulazim u to šta Željko Obradović ima da kaže svojim navijačima, jer ne mogu da ulazim u tuđe kuće. Ne putujemo sa više straha, razgovaraćemo i razmišljati o košarci. Desili su se incidenti koji nažalost nikada nisu smjeli da se dese i sad svi moramo u svom dijelu posla da pričamo isključivo o košarci. Ništa se neće desiti, pričaćemo o košarci i igrati”, dodao je šef struke Madriđana.

Bez obzira na slabe partije koje su pružili u prva dva meča i izostanak Geršona Jabuselea i Gabrijela Deka zbog suspenzije, Ćus Mateo još uvijek vjeruje u igrače.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










“Doživio sam mnoge stvari sa ovom grupom, bez sumnje, i u ovom klubu. Ne samo u košarci, dešavaju se neočekivane stvari, i u fudbalu su se dešavale stvari koje su se smatrale nemogućim. Imam povjerenje u ovu grupu jer su to pokazali i ranije. Ako od nekoga možemo da očekujemo povratak, onda je to od ove ekipe. Ništa nije napisano i, čak i ako imamo veliki minus, pokušaćemo da damo sve od sebe da sutra pobijedimo”, istakao je Mateo.

Na pitanje ko će nadoknaditi izostanak suspendovanih Deka i Jabuselea,  on odgovara da je svaka opcija moguća, ali najlogičnije je da uz Hezonju tu igra Korneli.

“Povremeno, čak i Rudi, koji umije u nekom trenutku da se ‘preruši’ u četvorku. Takođe Abalde… Cijenim sve opcije, ali neću tačno da kažem šta ćemo da uradimo”, rekao je trener Reala.

 


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

PROPAO IM ODMOR: Brena i Boba se oglasili sa jahte

PROPAO IM ODMOR: Brena i Boba se oglasili sa jahte

Aktivisti zalili bojom zgradu Zaklade Luisa Vuittona: Bogatstvo velikih kompanija je neumjesno / Bljesak.info

Aktivisti zalili bojom zgradu Zaklade Luisa Vuittona: Bogatstvo velikih kompanija je neumjesno / Bljesak.info