in

Totenhem zamalo izveo čudo protiv Liverpula

Totenhem zamalo izveo čudo protiv Liverpula
Slatka-Tajna.Eu
Totenhem zamalo izveo čudo protiv Liverpula

Fudbaleri Liverpula pobijedili su Totenhem sa 4:3 (3:1) u 34. kolu Premijer lige. “Pijetlovi” su u drugom poluvremenu probali izvesti fudbalsko čudo na užarenom “Ejnfildu”, ali nisu imali dovoljno znanja i sportske sreće.

Početak kao iz snova za Liverpul, a onda do kraja potpuna strepnja i drama na “Ejnfildu” u meču koji će definitivno imati uticaj na položaj ovih timova na tabeli po završetku sezone.

Liverpul je krenuo furiozno i već nakon 15 minuta igre vodili su sa čak 3:0.

Ponovo se smiješila katastrofa Totenhemu i to kada se utisci poslije užasa protiv Njukasla još uvijek nisu slegli. Domaći su do vođstva stigli poslije tri minuta kada je Trent pronašao Džonsa, a ovaj iz neposredne blizine savladao Forstera. Zatim je sjajnu asisteniju zabilježio Kodi Gakpo dva minuta kasnije za Luisa Dijaza, a Kolumbijac bilježi prvi gol poslije povratka iz duže povrede.

U 15. minutu je Kristijan Romero napravio penal koji je Mohamed Salah realizovao poslije dva vezana koja je promašio u minulom periodu.

Ali, tada je Liverpul potpuno stao, a Totenhem je krenuo na sve ili ništa.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Ivan Perišić je izlomio Virdžila van Dajka u 30. minutu pronašavši na drugoj stativi Harija Kejna za 3:1 i nadu gostiju. Odbrana Liverpula u tom napadu Totenhema nije ni postojala.

Son je imao sjajne prilike da unese potpuni nemir u Liverpul. Okvir gola i Alison su ga spriječavali u tome. Ekipa Jirgena Klopa nije mogla da pronađe svoju igru, pa je Totenhem preko Sona ipak uspio da unese dramu u ovaj meč u 77. minutu, bilo je 3:2.

Potpuna ludnica nastala je u nadoknadi.

Son je u 93. minutu izveo slobodan udarac, a Rišarlison koji nije postigao gol čitave sezone daje ga baš na “Ejnfildu” za nestvaran povratak “Pijetlova” i tada je bilo 3:3 na semaforu. 

Već u narednom napadu, katastrofalna reakcija Lukasa Mure i povratni pas koji siječe Dijogo Žota za četvrti gol Liverpula i tri boda koja ostaju na Mersisajdu. 

Možemo slobodno zaključiti da je ovo bila utakmica sezone u engleskom Premijeršipu.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Zrinjski pobijedio Posušje i osvojio osmi naslov prvaka BiH / Bljesak.info

Zrinjski pobijedio Posušje i osvojio osmi naslov prvaka BiH / Bljesak.info

OTKRIVENA PROŠLOST EMINE JAHOVIĆ: Pjevanje joj nije bilo prvo zanimanje

OTKRIVENA PROŠLOST EMINE JAHOVIĆ: Pjevanje joj nije bilo prvo zanimanje