in

NAKON ROĐENDANA: Iva Grgurić napušta Srbiju

NAKON ROĐENDANA: Iva Grgurić napušta Srbiju
Slatka-Tajna.Eu

Pobjednica “Zadruge 3” Iva Grgurić skoro godinu dana uživa u ljubavi sa Nemanjom Petoševićem, a nedavno je otkrila da će oni morati da napuste Srbiju. Ovo je potvrdila i juče, tokom gostovanja u kojem je pričala o svojoj ljubavi.

– Moja jača polovina mene ne ispušta, negdje je sjeo i čeka me. Sretna sam, zajedno smo i vratila sam se iz Dubaija. Moramo opet da odemo van Srbije, ali zbog posla. Svi sijamo kad smo u ljubavi. Mi nikad nismo naš odnos prekinuli, on me je pustio da odem bez posla, ali brzo sam se vratila jer bez ljubavine moigu da stvaram, radim i živim.

-Ostavila sam posao i nisam se pokajala jer je moj glavni pokretač ljubav. Njegov primarni posao je van Srbije. Zbog toga odlazimo na neko vrijeme. Otvorila sam nedavno salon, sad ga prodajem i dok ga ne prodam ne možemo da odemo. Vidim koliko je njih stalo na ludi kamen i rodilo djecu, čestitam svima, ali mlada sam još. Majčinski instinkt mi se pojavio prije par godina, mislim da ću biti najsavršenija majka. Nisam više dijete, zrela sam i znam da dijete želi da mi raste uz oca i majku i neću da dozvolim da proživljava ono što sam ja, da bude djete razvedenih roditelja. Na meni je da rodim blizance. On ima sestru blizankinju, moja mama isto, tako da je sad na meni. Ja bih i djevojčicu i dječaka – rekla je Iva u emisiji “Premijera – Vikend specijal”.

Iva je sinoć u ponoć napunila 30 godina, a Nemanja joj je priredio romantično iznenađenje. Osim večere u jednom poznatom beogradskom restoranu, gdje je uživala u đakonijama i šampanjcu, Iva je dobila i spektaluaran vatromet, koji je obasjao nebo iznad Kule Beograd.

Grgurićeva je ovo iznenađenje podijelila sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram.

(Express/Kurir)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Nesvakidašnja situacija u Vrapčićima: Je li Borac oštećen u konfuznoj situaciji? (FOTO)

Nesvakidašnja situacija u Vrapčićima: Je li Borac oštećen u konfuznoj situaciji? (FOTO)

FED objavio izveštaj o kolapsu SVB: UO nije uspio da upravlja rizicima

FED objavio izveštaj o kolapsu SVB: UO nije uspio da upravlja rizicima