in

Sedam frizura koje će obilježiti ovo proljeće

Sedam frizura koje će obilježiti ovo proljeće
Slatka-Tajna.Eu

Proljeće je idealno vrijeme za veće ili manje promjene, a jedna od manjih promjena koja vam može donijeti veliku radost je promjena fizure. Svaka godina i svako godišnje doba sa sobom donose određene trendove pa su i za proljeće 2023. godine stručnjaci za kosu izdvojili frizure koje će biti popularnije od drugih.

Koje su to frizure možete pogledati u nastavku, a možda među njima pronađete idealnu promjenu za sebe. Izdvojili smo opcije za sve dužine i topove kose.

  1. Francuski bob

Dobro poznati i godinama popularni francuski bob bit će hit i ovo proljeće. Radi se o frizuri koju karakteriziraju dužina kose do usana i prepoznatljivi puni rubovi sa šiškama koje prekrivaju obrve. Prema riječima stručnjaka, ova frizura izgleda sjajno na kovrčavoj, valovitoj i ravnoj kosi. Jedan od savjeta za oblikovanje ove frizure je taj da kosu zataknutu iza ušiju pustite da se osuši na zrak. Tako ćete dobiti zavoj koji uokviruje lice.

  1. Kosa srednje dužine inspirirana 90-ima

Kako su objasnili stručnjaci, ova frizura sastoji se od šiški-zavjesa, slojeva i dužine do ispod ramena. Frizura je posebno dobro stoji damama koje imaju tanju kosu kojoj slojevi daju volumen i pomažu da izgleda punije. Savjetuju i da kosu stilizirate okruglom četkom kako biste istaknuli slojeve.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Raven (@styledbyraviee)

  1. Teksturirani lob

Stručnjaci odmah napominju da je ova frizura stvorena za sve kojima nije problem odlaziti kod frizera svaka dva do tri mjeseca jer je za najbolji izgled potrebno redovito šišanje. Radi se o kosi dužine do ramena, a frizura može ili ne mora imati šiške.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sofia Elhaj (@sofiaelhaj)

  1. Pixie

Uvijek popularna pixie frizura ostaje popularna i dalje. Ako je kratka kosa opcija s kojom se vidite ovo proljeće, pixie frizura je uvijek pun pogodak. Pixie zahtijeva minimalnu brigu kod kuće i nešto češće odlaske u frizerski salon, a prednost mu je činjenica da gotovo svima dobro stoji.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










 

  1. Dugi shag

Shag je čupava frizura kod koje je najbitniji dio izraženi slojeviti stil šišanja. Ova duga, čupava frizura odlično pristaje ženama s gustom kosom.

Kombinacija perjasto ošišane kose oko lica i puno rascjepkanih slojeva daje volumen, a da bi frizura iz dana u dan izgledala izvrsno, vrlo ju je lako održavati te vam treba samo sprej na bazi morske soli koji će je osvježiti, savjetuju frizerski stručnjaci.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Raven (@styledbyraviee)

 

  1. Slojevi iz 70-ih

Još jedna frizura koja će obilježiti proljeće bit će duga kosa koju karakteriziraju lepršavi, dugi slojevi inspirirani 70-ima. Frizura je jednostavna i laka za održavanje te kao stvorena za sve one dame kojima je život bez duge kose nezamisliv.

  1. Skullet frizura

I za kraj smo ostavili frizuru koja će se svidjeti najdvažnijim damama. Radi se o spoju fudbalerke i shaga. Frizura je naprijed kratka, a iza duga i kao stvorena je za dame koje žele biti primijećene.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jayne Matthews (@jayne_edosalon)

The post Sedam frizura koje će obilježiti ovo proljeće appeared first on Azra Magazin.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

“Moja ljubav, moj životni suputnik, moja podrška, moja motivacija i inspiracija”

“Moja ljubav, moj životni suputnik, moja podrška, moja motivacija i inspiracija”

Zahiragić odgovorio SDP-u: “Dodikovi muslimani” su nervozni

Zahiragić odgovorio SDP-u: “Dodikovi muslimani” su nervozni