in

Tražite savršen poslovni poklon? – Business Magazine

Tražite savršen poslovni poklon? – Business Magazine
Slatka-Tajna.Eu
Tražite savršen poslovni poklon? – Business Magazine

PoslovniPokloni.ba specijalizovani web shop za poslovne poklone nudi raznolike poklonsetove korporativnom sektoru I djeluje kao produžena ruka njihovih marketing odjela. 

Web shop PoslovniPokloni.ba u službi osmijeha i poklon iznenađenja, u svojoj ponudi ima 7 osnovnih poklon setova: DE LUXE, PREMIUM, EVERGREEN, TEAMBUILDING, BIO POKLONI, ADVENTURE & SPORT te OFFICE poklon set. Uz slogan Pokloni s obrazom, internet prodavnica djeluje kao adresa za poklon ideje različitih namjena.

TEAMBUILDING POKLON SETOVI

U grupu cjenovno najprihvatljivijih poklon setova, iz fabrike osmijeha PoslovniPokloni.ba, ulaze TEAMBUILDING poklon setovi koji su najčešći izbor većine preduzeća. Pokloni uključuju proizvode kao što su: kačketi, majice, kišobrani, upaljači, olovke, notesi, šolje, sportske futrole za telefon, ruksaci, termosi, privjesci, šeširi, slušalice, USB stick, led lampice i slični proizvodi koji su cjenovno niže kategorije. Set TEAMBUILDING je standardan poklon za radnike, partnere i često osmišljen kao univerzalan poklon za žene i muškarce.

Na ovaj način, sektorima marketinga i ljudskih resursa, skraćuje se vrijeme potrage i osmišljavanja promo poklona, jer već imaju pripremljeno rješenje za bilo kojeg gosta. Poklon set je praktičan i može da se koristi svakodnevno u kancelarijskom poslovanju ili u drugim prilikama.

Pored svoje karakteristike, kao standardni poklon, navedeni set može se osmisliti i na način da bude kreativan i jedinstven, a u sklopu traženog budžeta kompanije.

Ukoliko kompanija ima potrebu za poklonom koji ne iskazuje luksuz već isključivo domišljatost, ideju ili praktičan proizvod koji se može često koristiti, onda je izbor upravo na “TEAMBUILDING” poklonima.

ADVENTURE & SPORT POKLON SETOVI

ADVENTURE & SPORT poklon set je za istinske ljubitelje uživanja u adrenalinu i sportu. Kompanije sve više nastoje da ulažu u aktivnosti koje će dati doprinos zdravlju zaposlenih, te ih podstaći na fizičku aktivnost. Kancelarija je mjesto gdje većina radnika provede osam radnih sati, u najčešće sjedećem položaju, gdje i pored vrhunske ergonomije radnih mjesta, imaju problem sa zdravljem.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Timovi ljudskih resursa, tokom cijele godine rade na osmišljavanju aktivnosti za svoje zaposlene i u potrazi su za poklonima poput opreme za rekreaciju i sport.

Poklon set ADVENTURE & SPORT upravo podrazumijeva sportsku opremu i dodatke za planinarenje, boravak u prirodi, kamping i svaki vid sportske rekreacije. Neki od proizvoda u ovom setu su: brendirani duksevi i aktivna odjeća, metalne šolje i termosi za planinarenje, ruksaci, višenamjenski alat i noževi, posude za hranu, bluetooth uređaji, peškiri, lopte, fitness oprema i asesoar za trening, sportske majice, hlače, jakne, rukavice, kape i dr. Takođe, uključuje proizvode koji su zaštita od kiše, vjetra i jake sunčeve svjetlosti.

Za nepokretanje u fizičkim aktivnostima, izgovorima više nema mjesta. U službi uspjeha svakog radnika, uspješne kompanije daće svoj maksimum za promovisanje zdravog načina života i na taj način dobiti zadovoljnog radnog kolegu čiji uspjeh će biti uspjeh čitavog kolektiva.

POKLONI ZA POSEBNE PRILIKE

PoslovniPokloni.ba nude custom rješenja za firme koje žele poklanjati na određene bitne datume. Poklon za Dan žena je posebno osmišljen za pripadnice lješeg pola, prilikom čega klijent može da bira kombinacije sa prirodnom kozmetikom, ručno rađenim čokoladama, cvjetnim aranžmanima, pićem, tehnologijom, kancelarijskim dodacima i dr.

Ako Vam je potrebna pomoć u osmišljavanju, izradi i pakovanju poklon setova, adresa je www.poslovnipokloni.ba i info@poslovnipokloni.ba.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Ljubav i matematika: Šta kad se starija žena zaljubi u mlađeg muškarca

Ljubav i matematika: Šta kad se starija žena zaljubi u mlađeg muškarca

Spezia kaznila promašaje Intera, Džeko odigrao pola sata

Spezia kaznila promašaje Intera, Džeko odigrao pola sata