in

Smanjite količinu toksina na prirodan način

Smanjite količinu toksina na prirodan način
Slatka-Tajna.Eu

Duvanski dim šteti i ljudima koji ne puše, a najviše njihovim plućima. Pored toga, veliki broj zagađenih čestica iz vazduha dospijeva u naše respiratorne organe.

Ako želite da očistite pluća od nakupljenih toksina, nikotina i drugih čestica, bilo bi dobro da sprovedete proces detoksikacije.

Čitav proces traje tri dana, a veče prije prvog dana detoksikacije poželjno je da popijete šolju biljnog čaja pred spavanje. Takođe, bar dva dana prije početka procesa ne bi trebalo da konzumirate mliječne proizvode jer mogu usporiti detoksikaciju.

Kada se probudite, iscijedite sok od dva limuna u 3dl vode i popijte prije doručka.

U toku dana popijte 3dl soka od grejpfruta ili ananasa. Sokove možete razblažiti mineralnom vodom. Ananas i grejpfrut su odličan izbor jer su bogati antioksidansima.

Potom treba da tokom dana popijete 3dl svježe iscjeđenog soka od šargarepe u periodu između doručka i ručka. Šargarepa pozitivno utiče na alkalizaciju krvi i pobošljava proces detoksikacije.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Nakon ručka popijte 4dl soka od repe, peršuna, paradajza, smokve – potrebno je da odaberete neku od namirnica bogatih kalijumom.

Prije spavanja popijte 4dl soka od brusnice, koja je takođe odliča izbor za eliminaciju bakterija i toksina.

Za potpuniju detoksikaciju trebalo bi svakog dana da provedete oko 20 minuta u toploj kupki. Ulje od eukaliptusa može biti od velike pomoći. Možete se inhalirati ovim eteričnim uljem.

(NovostiMagazin)


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Srecko MRK

Srecko MRK

HRVATSKA DOSTAVILA BiH NOTIFIKACIJU O TRGOVSKOJ GORI: ‘Imamo rok od 30 dana da dostavimo komentare’

HRVATSKA DOSTAVILA BiH NOTIFIKACIJU O TRGOVSKOJ GORI: ‘Imamo rok od 30 dana da dostavimo komentare’