in

Boja donjeg rublja mnogo toga otkriva o ličnosti žene: Ljubomorna, strastvena ili nježna

Boja donjeg rublja mnogo toga otkriva o ličnosti žene: Ljubomorna, strastvena ili nježna
Slatka-Tajna.Eu

Boje imaju veliku moć, odnosno utjecaj na raspoloženje, ali i mnogo govore o onome ko ih bira, a kada je o odjeći riječ, onome ko ih nosi. Kada pričamo o donjem rublju, kao da čitamo između redova. Boja donjeg rublja ima skriveno značenje i govori mnogo o ženi koja ga nosi.

Ne može se poreći moć savršenog kompleta donjeg rublja, ali boja koju nosite govori mnogo o vama. Bez obzira na to je li crvena boja po vašem izboru ili pak obožavate običnu crnu, u nastavku otkrivamo pravo značenje boje vaših omiljenih gaćica.

Različite boje mogu izazvati različite emocije, objašnjava stručnjakinja.

Crna – elegantna, šik, sofisticirana

Crno donje rublje je „klasično“ i ženi govori da je elegantna, šik i sofisticirana.

Kada želite unijeti malo misterije i pokazati da ste vi ta koja ima svu moć, odaberite svilenkaste gaćice ili crne čipkaste.

Crvena – strastvena, intenzivna

Prema stručnjacima, to je najočitija boja koja govori da ste strastveni, atraktivni, vatreni i intenzivni. Na isti način na koji crveni ruž skreće pažnju na naše usne, seksualni savjetnici kažu da crveno donje rublje pokazuje intenzivno uzbuđenje i želju.

Ružičasta – ženstvena, mladenačka, nevina

Ako je ružičasta boja vaš izbor kada je riječ o grudnjacima i gaćicama, onda bi to mogao biti znak da ste nježni i slatki.

Gdje crveno vrišti, ružičasto šapuće. Ružičasta boja pokazuje nježnost i mekoću srca. Nježno ružičasta je ženstvena, mladenačka i nevina. Intenzivnije boje ružičaste i nijanse fuksije čine potpuno crnu odjeću malo zabavnijom.

Plava – odana, opuštena

Plavo donje rublje je malo manje mainstream od crvenog ili crnog, ali kada se dobro nosi, komunicira nešto što nijedna druga boja ne može, otkrivaju stručnjaci.

Još od srednjeg vijeka, plava je simbol odanosti. Ako želite pokazati naklonost prema svojem partneru, nosite hladnu i opuštenu plavu boju.

Zelena – ljubomora

Postoji razlog zašto kažu da je neko „zelen od zavisti“, ističu stručnjaci, a to je zato što smaragdna nijansa upravo to i predstavlja. Iako zelena boja vašeg partnera može dovesti do ludila, često se povezuje s ljubomorom, osobinom koja nije vrijedna divljenja.

The post Boja donjeg rublja mnogo toga otkriva o ličnosti žene: Ljubomorna, strastvena ili nježna appeared first on Azra Magazin.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Stranci u BiH ulažu manje, ali konkretnije

Stranci u BiH ulažu manje, ali konkretnije

Paket mjera ovisit će o ponašanju subjekata

Paket mjera ovisit će o ponašanju subjekata