Categories: Novosti

VELIKA POLICIJSKA AKCIJA U BOSNI I HERCEGOVINI: Pretresi i hapšenja na više lokacija, pogledajte šta je policija zatekla na licu mjesta… (FOTO)

[{“img”:”\/img\/vijesti\/2023\/02\/policija_1.jpg”,”full”:”\/img\/vijesti\/2023\/02\/policija_1.jpg”,”caption”:”Ilustracija”,”bg”:”c3bcb2″},{“img”:”\/img\/vijesti\/2023\/02\/plcjaakocija.jpg”,”full”:”\/img\/vijesti\/2023\/02\/plcjaakocija.jpg”,”caption”:”Izvor: MUP RS”,”bg”:”ab9b86″}]

Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, jučer su u okviru operativne akcije kodnog naziva “MODUS” lišili su slobode lice B.P. iz Banjaluke, zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga.  

U toku ovih aktivnosti izvršeni su pretresi na dvije lokacije na području Grada Banjaluka, kao i putničkog vozila, koje koristi osumnjičeno lice, te je tom prilikom pronađeno i oduzeto oko 2,98 kg zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu “Marihuanu”, oko 128 grama bijele praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu “Kokain”.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku







 

Pronađeno je oko 313 grama nepoznate praškaste materije, novac u različitim apoenima u ukupnom iznosu od 2.020 KM i 1 410 eura, dvije mrvilice za opojnu drogu, tri digitalne vage, više mobilnih telefona, kao i drugi predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem navedenog krivičnog djela.

 

Akcija se sprovodi pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, a po naredbama Osnovnog suda u Banjaluci. Određene aktivnosti u okviru ove akcije su i dalje u toku.

Redakcija

Recent Posts

Kažu da je ovo sredstvo efikasnije od sirćeta i sode bikarbone

Bez obzira da li teže ekološki prihvatljivijim načinom života ili jednostavno žele da uštede novac,…

1 sat ago

Centralna banka BiH u prvom kvartalu 2024. ostvarila dobit od 108,5 miliona KM

“Trend rasta kamatnih prihoda po osnovu depozita kod inostranih banaka i dužničkih instrumenata je nastavljen…

1 sat ago

HARIS PLATIO KĆERCI ODLAZAK NA MALDIVE: Pogledajte kako ona uživa

Pjevač Haris Džinović se nedavno, poslije više od dvije decenije ljubavi, razveo od Meline Galić.…

1 sat ago

Rudyju Giulianiju uručen poziv na sud na proslavi 80. rođendana

Rudy GiulianiFoto: Bonnie Cash / REUTERSSavezniku bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa Rudyju Giulianiju u petak…

1 sat ago

Borac i Igokea na pragu finala

Košarkaši Borca u prvom susretu plej-ofa, poslije velike drame na parketu banjalučkog “Borika“, savladali su…

2 sata ago

Britanski ministar za Sjevernu Irsku odustaje od izbora za parlament

Britanski ministar za Sjevernu Irsku Chris Heaton-HarrisFoto: Isabel Infantes / REUTERSBritanski ministar za Sjevernu Irsku,…

4 sata ago