in

Stigao je mlad Mjesec u Ribama, on donosi karmičku osvetu

Stigao je mlad Mjesec u Ribama, on donosi karmičku osvetu
Slatka-Tajna.Eu
Stigao je mlad Mjesec u Ribama, on donosi karmičku osvetu

Mladi Mjesec u znaku Riba počeo je danas i natjerat će nas da razmislimo gdje treba da stvorimo ravnotežu u životu, a pored toga iznijet će na površinu probleme koji nas prate već neko vrijeme.

Tokom sezone Riba, koja dolazi s mladim Mjesecom, pokušaćemo da se oslobodimo mentalnog brbljanja, da se oslobodimo planova i strukture i umesto toga dopustimo sebi da lebdimo, vođeni svojom intuicijom i energijama svijeta oko nas.

Prelazak u ovo stanje može biti moćan i može nas naučiti magiji koja se događa kada se istinski predamo. Postoji mir koji proizlazi iz aktiviranja ovog stanja postojanja.

Ali postoje i druge sile koje su u igri na kosmičkom nebu pod ovim mladim Mjesecom, koje nas takođe podstiču da se uzemljimo, da stvorimo strukturu i da zapravo preduzmemo nešto što želimo postići. Ako se osećamo zaglavljenim, ova nam energija govori da se pokrenemo, donesemo odluku i pomaknemo se s mesta gdje stojimo.

Ova dva stanja predstavljaju yin i yang, muško i žensko, a pronalaženje ravnoteže između ta dva stanja ono je što od nas ovaj mladi Mjesec traži.

Pod ovim mladim Mjesecom u Ribama vođeni smo da pronađemo ravnotežu između zadržavanja i prepuštanja.

Iako se pod ovom energijom možemo boriti između ova dva stanja, Ribe nam pokazuju da ćemo na kraju dana, bez obzira na put, uvek sletjeti tamo gdje treba. Zapamtite, nema pogrešnih staza, svi nas smjerovi na kraju vode tamo gdje treba da budemo.

Ovaj mladi Mjesec u znaku Riba pada na prvi stepen, koji označava nove početke. Čini se da bi pronalaženje te ravnoteže moglo otvoriti neka nova vrata ili nam možda otvoriti put.

Ribe su posljednji znak Zodijaka, tako da se možemo zateći kako razmišljamo o poslednjih 12 mjeseci i razmišljamo o tome gdje želimo dalje. Možemo osjetiti želju da ostavimo prošlost u prošlosti i da razmislimo o načinima na koje možemo ići naprijed.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Vrijeme mladog Mjeseca uvijek je podrška kada je u pitanju pronalaženje načina za napredovanje i donošenje novih inspiracija u vaš život.

Ako se osjećate pozvanim, postavite neke namjere pod ovim mladim Mjesecom o tome čime biste željeli ispuniti svoj život i kako možete stvoriti neke nove navike koje su više usklađene s onim gdje želite da budete.

Saturn ima vrlo jak uticaj pod ovim mladim Mjesecom. Saturn se priprema preći u Ribe u nadolazećim nedjeljama, tako da bi nam ovaj mladi Mjesec također mogao dati ukus onoga što dolazi.

Saturn predstavlja naše lekcije i izazove. Nastoji donijeti ograničenja i koči nas u nekom području našeg života kako bismo mogli naučiti šta smo spremni da tolerišemo, a šta nismo.

Saturn naglašava gdje treba preuzeti odgovornost za svoje živote i čemu se iskreno želimo posvetiti.

Pripazite na ove teme pod mladim Mjesecom u Ribama. Gdje se osećate malo sputano ili ugušeno? Gdje se osećate malo zbijeno ili teško? Ovo može biti trag o tome šta će Saturn u Ribama pokrenuti i izvući iz vas.

Saturn je gospodar karme pa gdje god imamo karmičke lekcije koje moramo raspakovati i kroz koje prolazimo, on će biti naš vodič.

Pixabay (ilustracija)

Mladi Mjesec u znaku Riba mogao bi biti okidač gdje treba da stvorimo ravnotežu u našim životima, prenosi Zadovojna.rs.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Kandidatski status BiH mora biti dominantna tema političkog i ekonomskog života u BiH

Kandidatski status BiH mora biti dominantna tema političkog i ekonomskog života u BiH

Još jedan poznati glumac završio u bolnici / Bljesak.info

Još jedan poznati glumac završio u bolnici / Bljesak.info