in

Najkontroverzniji intervju postaje film / Bljesak.info

Najkontroverzniji intervju postaje film / Bljesak.info
Slatka-Tajna.Eu
Najkontroverzniji intervju postaje film / Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto:Epa / Princ Andrew

Film ‘Scoop’ posljednji je u nizu Netflixovih projekata koji je ukrao svu našu pažnju. Film je adaptacija knjige Sama McAlistera  ‘Scoops: Iza kulisa BBC-jevih najšokantnijih intervjua’ u kojoj ona detaljno opisuje što se dogodilo iza kulisa intervjua koji mnogi smatraju posljednjim čavlom u lijesu  uloge u javnosti princa Andrewa.

Netflix je otkrio da je angažirao Gillian Anderson da glumi bivšu voditeljicu BBC-jevih vijesti Emily Maitlis.

Intervju iz studenog 2019.

Osramoćenog člana kraljevske obitelji glumit će Rufus Sewell, dok se Billie Piper i Keeley Hawes pridružuju glumačkoj ekipi u ulogama TV producenta Sama McAlistera koji je dogovarao i osigurao intervju te Andrewove bivše privatne tajnice Amande Thirsk.

Nakon emitiranja intervjua u studenom 2019., princu Andrewu je zabranjeno pojavljivanje na javnim događajima s kraljevskom obitelji (osim onih na kojima se mogao pojaviti u privatnom svojstvu poput sprovoda svoje majke), lišen je mnogih pokroviteljstava, ali i korištenja počasne titule ‘Njegovo Kraljevsko Visočanstvo’.

Video: Prince Andrew & the Epstein Scandal: The Newsnight Interview – BBC News

Film će režirati Philip Martin, dobitnik Emmyja i BAFTA-e, Hilary Salmon i Radford Neville producirat će ga za The Lighthouse, a Sanjay Singhal za Voltage TV.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Priča je to o putu žene koja se probila kroz establišment Buckinghamske palače kako bi se dokopala ulova desetljeća koji je u konačnici doveo do katastrofalnog pada kraljičinog ‘omiljenog sina'”, stoji u opisu filma, a prati apsolutno svaki korak ovog povijesnog intervjua – od veta u palači i probijanja do najužeg kruga princa Andrewa, preko pregovora o visokim ulozima i užarenih proba pa sve do samog intervjua koji ostavlja bez teksta.

U intervjuu za koji je Andrew navodno vjerovao da je prošao dobro prije nego što je emitiran, princ je pokušao očistiti svoje ime nakon povezanosti s osuđenim seksualnim prijestupnikom Jeffreyjem Epsteinom i optužbama za seksualni napad, a koje je protiv njega iznijela jedna od Epsteinovih žrtava – Virginia Guiffre.

Bez kajanja

Britanski su gledatelji s užasom gledali kako princ nije uspio izraziti nikakvo kajanje zbog svog prijateljstva s Epsteinom koje se nastavilo i nakon njegove osude, suosjećanja sa žrtvama ili bilo kakvog adekvatnog objašnjenja zašto se nastavio družiti s njim.

“Oduševljen sam što ću režirati ovaj film za Netflix i, zajedno s izvanrednom glumačkom postavom, na filmsko platno prenijeti insajderski izvještaj Sama McAlistera. Strelovito, nemilosrdno i kinematografski, želim publiku staviti u slijed događaja koji oduzimaju dah i koji su doveli do intervjua s princem Andrewom te ispričati priču o potrazi za odgovorima u svijetu nagađanja i različitih sjećanja. To je film o moći, privilegijama i različitim perspektivama te o tome kako je li nešto istina prosuđujemo na temelju toga je li se dogodilo u blještavim palačama ili visokotehnološkim redakcijama”, poručio je Philip Martin.

Snimanje kreće krajem ovog mjeseca, a zasad još uvijek nije poznato kada bi trebao stići na Netflix.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Dinamo, HNS, Hajduk i Eduardo oprostili se od Ćire

Dinamo, HNS, Hajduk i Eduardo oprostili se od Ćire

U Ćirinom omiljenom kafiću na šanku osvanula njegova omiljena narudžba

U Ćirinom omiljenom kafiću na šanku osvanula njegova omiljena narudžba