in

Dinamo, HNS, Hajduk i Eduardo oprostili se od Ćire

Dinamo, HNS, Hajduk i Eduardo oprostili se od Ćire
Slatka-Tajna.Eu
Dinamo, HNS, Hajduk i Eduardo oprostili se od Ćire

Ćiro Blažević

Foto: Marko Lukunić / PIXSELL

Mnogi nogometaši, treneri, klubovi i sportaši iz različitih sportova oprostili su se putem društvenih mreža od Miroslava Blaževića.

– Trener svih trenera. Počivaj u miru, legendo, napisao je uz crno-bijelu fotografiju s Ćirom bivši sjajni napadač Vatrenih Eduardo Da Silva

Oglasio se i Hrvatski nogometni savez:

– U Zagrebu je nakon duge i teške bolesti preminuo Miroslav Ćiro Blažević, legendarni trener i izbornik Vatrenih koji su 1998. godine osvojili svjetsku broncu. Omiljenom Ćiri neka je laka hrvatska zemlja, a najbližima izražavamo najdublju sućut u ime cijele nogometne obitelji koja je danas izgubila trenera svih trenera.

“Njegov” Dinamo također mu je uputio posljednji pozdrav:

– Dan prije svog 88. rođendana zauvijek nas je napustio trener svih trenera, veliki i legendarni Miroslav Ćiro Blažević. Gospodine Ćiro hvala Vam od srca na svemu što ste kroz čitav svoj život davali i dali za Dinamo i za hrvatski nogomet. Vaš nogometni rukopis, lik i djelo nikada nećemo zaboraviti. GNK Dinamo ovim putem izražava najiskreniju sućut obitelji i prijateljima legende hrvatskog nogometa. Počivao u miru…

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










O odlasku Miroslava Blaževića oglasio se na svojoj klupskoj stranici i Hajduk.

– Trener Hajduka je bio od svibnja do rujna 2005. godine. Iako je u Gradu pod Marjanom ostao kratko, u klupskoj povijesti ostat će upisan kao trener pod čijim je vodstvom Hajduk osvojio hrvatski superkup 2005. godine, podsjetio je splitski kub na kratku Ćirinu poljudsku avanturu.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Pozorisna predstava "bice bice"   —Nisam balon da se pušem ! Smešno!!!!!

Pozorisna predstava "bice bice" —Nisam balon da se pušem ! Smešno!!!!!

Najkontroverzniji intervju postaje film / Bljesak.info

Najkontroverzniji intervju postaje film / Bljesak.info