in

B2B Klub 100 – Žene u biznisu: Prilika za nove poslovne kontakte i uspješne saradnje

B2B Klub 100 – Žene u biznisu: Prilika za nove poslovne kontakte i uspješne saradnje
Slatka-Tajna.Eu
B2B Klub 100 – Žene u biznisu: Prilika za nove poslovne kontakte i uspješne saradnje

Istaknuti njihove rezultate, promovirati postignuća i omogućiti im nova poslovna poznanstva cilj je “Kluba 100” koji će upriličiti B2B susret pod nazivom “Žene u biznisu”, a koji će okupiti uspješne žene sa projekta “100 najvećih u BiH i regionu” i projekta “Pouzdanost”, koji tradicionaolno rade Poslovne novine i bonitetna Agencija LRC BIS. Ovim biznis networkingom koji će se održati krajem februara započet će Novu poslovnu godinu.

Za mjesto susreta odabran je novootvoreni konceptualni prostor popularnog Bazerdžana u centru Sarajeva. U ovom jedinstvenom kutku koji podržava razvoj naših lokalnih brendova i okuplja kreativce – nagrađivane dizajnere, Zana Karkin, osnivačica Bazerdžana, održaće interaktivni Masterclass o temi „Značaj podrške bh. dizajnu i mogućnost njegove primjene u kreiranju prepoznatljivog stila”. Tom prilikom biće upriličene i zanimljive nagrade za dva najkreativnija učešća u Masterclassu.

U ovom moderno opremljenom mjestu promocije i prodaje nagrađivanih proizvoda iz BiH tokom B2B susreta istaknuće se doprinos žena koje uspješno upravljaju u različitim segmentima privrede. Kao liderke već su dokazale vještine transformacije u krizi i pokazale hrabrost da je prebrode, postigle su bolje finansijske rezultate i djelotvorno upravljaju ljudskim resursima.

O ulozi i uticaju žena lidera u kompanijama govoriće Danijela Bašić, direktorica Sektora za ljudske resurse EuroExpress brze pošte iz Banja Luke. Iz godine u godinu sve više je žena u upravljačkim strukturama i prisutne su u svim privrednim sektorima. Uspješno balansiraju između privatnog i poslovnog, razvijaju kadrovske potencijale i podstiču produktivnost, teže ka održavanju zdravih poslovnih odnosa, njeguju saradnju sa zaposlenicima i klijentima mijenjajući svijet oko sebe.

Zanimljivo će biti i izlaganje o globalnoj kampanji „SHIFT by Porsche“. Naime, Shift traži žene vozače svijeta. Za volanom, u kontroli. Pionire koji otvaraju nove puteve, razmišljaju izvan okvira, stvaraju prilike i inspirišu novo ponašanje. Porsche prepoznaje jedinstvene izazove sa kojima se suočavaju žene u rukovodstvu zato ima za cilj da kroz SHIFT podrži urođenu želju žena da nastave mijenjati svijet na bolje te tako rušeći stereotipe, postane katalizator globalne kulturne razmjene.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Kako ističe Melisa Čengić, Marketing, CRM & PR Manager za Porsche brand u Bosni i Hercegovini koji je dugogodišnji partner projekta “100 najvećih”, sa velikom strašću i u Bosni i Hercegovini grade zajednicu posebnih, uspješnih i sposobnih žena koje svojim djelovanjem osnažuju i motivišu.

Na listi učesnica ovih B2B susreta su već vlasnice, direktorice i menadžerice najuspješnijih kompanija koje su osnažile put generacijama žena koje dolaze.

Pridružite nam se 28. februara 2023. godine, u Sarajevu i upoznajte koje su to žene u upravljačkim strukturama uspješnih bosanskohercegovačkih kompanija. Ostvarite nove poslovne kontakte i osnažite postojeće.

Za više informacije o kotizacijama kontaktirajte našu podršku putem e-mail adrese: marketing@poslovnenovine.ba ili pozovite na broj: 033568811.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

BiH ne provodi preporuke UN o zabrani maloljetničkih brakova

BiH ne provodi preporuke UN o zabrani maloljetničkih brakova

Union Berlin doveo veliko pojačanje, bivšu zvijezdu Reala / Bljesak.info

Union Berlin doveo veliko pojačanje, bivšu zvijezdu Reala / Bljesak.info