in

Uhvaćena Mirnesa S !

Uhvaćena Mirnesa S !
Slatka-Tajna.Eu
Uhvaćena Mirnesa S !

Mirnesa S, koju njemačka policija sumnjiči za krađu milion eura, uhapšena je na aerodromu u Štutgartu, prenosi Bild.

Kako prenosi Bild, policija je proteklih nejdelja uspela da locira najtraženiju ženu u Nemačkoj. Zasad nisu poznati dodatni detalji njenog hapšenja, ali je na fotografiji koju su objavili njemački mediji primjetno da izgleda drugačije od fotografije sa potjernice. Ona je promjenila boju kose, tako da je na aerodromu u Štutgartu uhvaćena kao brineta.

“Viđao sam je dok je šetala, bila je zaista upadljiva. Svojevremeno je pričala da je radila kao direktorka filijale”, rekla je komšinica, prenosi Bild, dodajući da bi atraktivna kradljivica mogla da dobije i do deset godina zatvora. Bild dalje piše da je Mirnesa živjela luksuzno. Na fotografijama koje je postavljala na Instagram vide se skupe torbe, nakit, satovi Roleks, a navodno ima i profil na platformi Onli Fans.

Takođe mediji su objavili i sliku njenog navodno najboljeg prijatelja i naglasili da i on voli samo skupe stvari. Bavi se građevinom, a na društvenim mrežama objavili su niz zajedničkih fotografija. Mustafa Mujo O. je već duži niz godina prijatelj sa Mirnesom zvanom Miki. Živi luksuzno kao i ona sama.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Međutim od sinoć njihova luksuzna romansa dobija novi epilog, sljedećih dana očekujemo nove vijesti ovog slučaja, a uskoro možda i neki novi film na Netflix ili Prime na tu temu…

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Treba li prati zube prije ili poslije doručka?

Treba li prati zube prije ili poslije doručka?

Bosanski KRKANI se šamaraju za 10 €

Bosanski KRKANI se šamaraju za 10 €