in

Kraljevski stil u fokusu: 8 modnih dodataka koje ćete i vi rado nositi

Kraljevski stil u fokusu: 8 modnih dodataka koje ćete i vi rado nositi
Slatka-Tajna.Eu

 

Iako je godina iza nas bila puna izazova i promjena u kraljevskoj porodici, samo jedno je sigurno – modnu ljestvicu su podigli na još viši nivo. Godine 2022. bila je sjajna za kraljevski stil, a čini se kako nikada nije bilo lakše replicirati besprijekorna izdanja princeze Kate, kraljice Letizije ili Camille. Tim strastvenih modnih stručnjaka sastavio je spisak najpopularnijih i chic stvari koje su članice kraljevske porodice nosile, a do kojih možete i vi doći.

DeMellier torba princeze Kate

Kada  je princeza Kate posjetila dvorac Cardiff 4. juna 2022. godine u Cardiffu, kako bi proslavila 70. godišnjicu stupanja na dužnost kraljice Elizabethe II, nosila je crnu „DeMellier“ torbu.

Aspinal of London torba Zare Tindall

Kćerka princeze Ane poznata je kao dobar modni znalac, što je dokazala i kada je prošetala svoju omiljenu torbu brenda „Aspinal of London“, koju možete naći u nekoliko nijansi.

 Pippa Middleton nosi Karen Millen kaput

Početkom decembra 2022., Pippa je snimljena na božićnom koncertu Henry Van Straubenzee u crkvi St. Luke u Chelseaju. Za tu priliku odabrala je topli bordo kaput brenda „Karen Millen“.

 Wimbledonski kombinezon Carole Middleton

Kada se Carole, mama Kate Middleton, pojavila na Wimbledonu u junu 2022. u „Boden“ kombinezonu, žene su za njim poludjele i rekordnom brzinom se prodao u radnjama.

Teksas haljina princeze Beatrice

Princeza Beatrice je uslikana prilikom boravka u Glastonburyju kako nosi haljinu od teksasa. Mlada kraljevska članica voli poznate dizajnerske etikete, pa je bilo osvježavajuće vidjeti je kako nosi britanski high-street brenda „River Islanda“.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










 Ljetni izgled kraljice Letizije

Kada je kraljica Letizia od Španije nosila ovu „Zara“ haljinu, njena prodaja je porasla, a žene su očajnički željele da kreiraju izgled i s parom sandala iz „Marks & Spencera“.

Sportska elegancija princeze Eugenije

Još u martu 2022. godine, prekrasna princeza Eugenie krenula je na Grand Prix, koji je održan u Bahreinu, zajedno sa svojim suprugom Jackom Brooksbankom i starijom sestrom princezom Beatrice. Tom prilikom nosila je zadivljujuću tamnoplavu cvjetnu haljinu, a dodala je i fantastičan novi par „Locijevih“ patika.

 

Trend cvjetnog printa voli i kraljica Camilla

Još u julu, kraljica Camilla posjetila je čuveni karneval u Noting Hillu i izgledala nevjerovatno u prelijepoj haljini kraljevski voljenog brenda „ME + EM“.

 

 

 

 

The post Kraljevski stil u fokusu: 8 modnih dodataka koje ćete i vi rado nositi appeared first on Azra Magazin.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Objavljeni podaci: Evo što je sve pojeftinilo i poskupjelo

Objavljeni podaci: Evo što je sve pojeftinilo i poskupjelo

KLAUS SCHWAB I TEORIJE ZAVJERE: Schwab s WEF želi “instalirati novi svjetski poredak” – u korist „elite“ i na račun običnog svijeta?!

KLAUS SCHWAB I TEORIJE ZAVJERE: Schwab s WEF želi “instalirati novi svjetski poredak” – u korist „elite“ i na račun običnog svijeta?!